|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Projektledare / Ingenjör till ...

Projektledare / Ingenjör till Polyamps marinmilitära division


 

Polyamps marinmilitära division skapar fartygs- och sensorsystem för minimering och kontroll av militära fartygs utstrålade elektromagnetiska signaturer under vattnet. Teknikområdet syftar till att fartyg och ubåtar skall kunna röra sig i sitt operationsområde och med hjälp av våra system undgå upptäckt av spanings- och vapensystem placerade under vattnet.

Systemdesign och projektledning sker i Sollentuna och produktion av delsystem och komponenter sker från vår enhet i Åtvidaberg, där vi även tillverkar och säljer strömförsörjningsenheter och tillverkar främst DC/DC omvandlare.

Vi marknadsför oss just nu i Europa, USA, Indien, Sydostasien och Sydamerika där vi har befintliga och framtida projekt, vilket innebär några resor per år beroende på fasen i de olika projekten.

 

Om rollen

Rollen innebär att styra, genomföra och dokumentera projekt inom marinmilitära system. En av de kunder du kommer att få ansvar för är den svenska försvarsmakten, där FMV och Marinbasen är organisationer som du kommer att ha regelbunden kontakt med.

Ett viktigt ansvarsområde som du har gentemot Försvarsmakten är att förnya och vidmakthålla underhållsavtal som styr verksamhetsavrop vid uppdrag mot svenska militära myndigheter och fartygsvarv.

Eftersom Polyamp jobbar Internationellt så kommer Du också att ta kontakter med utländska myndigheter och varv. När leveranser utförs av utrustning och tjänster kommer du att ansvara för att personal med rätt utrustning kan utföra sitt uppdrag ombord. Det här innebär samordning med personal på myndigheter, förband och fartygsvarv så att verksamhet ombord kan genomföras kostnadseffektivt, säkert och i enlighet med våra riktlinjer.

Du kommer att för ett flertal system vara kontaktperson i tekniska frågor och även ha krav på dig, att tillsammans med övrig personal, besvara frågor inom en given tidsram. I vissa uppdrag kommer du att behöva ta in konsulter och du skall då kunna styra dessa. Vi vill att Du är handlingskraftig och är genuint kundorienterad. För företagets marknadsföring skall du vara beredd att besöka potentiella kunder, både i Sverige och utomlands, för att presentera Polyamps produkter och tjänster.

Det här betyder att du, företrädesvis på engelska, på ett pedagogiskt sätt, skall kunna beskriva komplexa utrustningar och samband på ett sätt som både tekniker och beslutfattare kan ta till sig.

 

Om dig vi söker

Vi söker dig som är utbildad ingenjör inom Elkraft, Mekanik, Elektronik, Marinteknik eller liknande område.

För att vara framgångsrik i rollen är det viktigt att du har mycket god social kompetens och att du kan uttrycka dig bekvämt både på svenska och engelska. Du behöver vara självgående och tar tag i problem direkt då de uppkommer.

 

I anslutning till de projekt som bedrivs kommer du att ingå en grupp där du har ansvar för ILS; det vill säga dokumentation, utbildning, underhåll och reservmaterial. I samband med produktion och färdigställning av system som skall levereras till kund skall du självständigt, och tillsammans med vår övriga personal ta fram detaljerade provprocedurer som svarar mot kundernas kravlistor.

Leveransprov sker både på vår egen fabrik och hos kunden. Då du är en av de som generar mycket dokumentation och annat underlag ställs det höga krav på att detta genomförs på ett spårbart sätt.

 

Din Ansökan

Med tanke på tjänsternas karaktär är det ett krav att vara svensk medborgare. Ansökan skall vara skriven på svenska. Du söker tjänsten genom att klicka på Ansök nedan.

För frågor kontakta Dorothée Östlund Telefon: 08-594 693 22

 

 

ANSÖK HÄR

TIPSA EN VÄN

DELA JOBB

Översikt

 • Företagsnamn
  POLYAMP
 • Placering
  Stockholm, STHM
 • Anställningsform
  Heltid
  Tillsvidare