|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Projektassistent / projektadmi...

 
 
 

Projektassistent / projektadministratör till ledande advokatbyrå

Mer om företaget
Vår kund är en av Sveriges ledande affärsjuridiska byråer med bred kompetens inom många olika områden. Till deras kontor i centrala Stockholm söker vi nu en driven och ambitiös projektassistent / projektadministratör som värdesätter teamkänsla och en arbetsplats som präglas av ett innovativt synsätt i samtliga led.
Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Studentwork och anställningen sker hos vår kund i inledningsvis 12 månader. För rätt person finns därefter mycket goda möjligheter till fortsatt anställning.
Vi arbetar med ett löpande urval, varmt välkommen med din ansökan redan idag!


Dina arbetsuppgifter
I den här rollen kommer du att arbeta med varierande administrativa arbetsuppgifter och hantera flera projekt parallellt. Du kommer att hantera stora mängder data och information vilket ställer din struktureringsförmåga och din detaljorientering på prov, men också din flexibilitet och förmåga att prioritera.
Inför varje nytt projekt sätts ett projektteam bestående av flera olika nyckelkompetenser samman. Detta ger många olika kontaktytor internt men också externt, vilket kommer ställa höga krav på din förmåga att samarbeta och din känsla för service såväl internt som externt.
Tjänsten är på heltid, vår kund tillämpar förskjuten arbetstid, 10:30 – 19, övertid förekommer.


Din profil
I den här rollen är det dina personliga egenskaper som är viktigast för ett framgångsrikt arbete. Du är strukturerad, levererar med hög kvalitét och arbetar servicefokuserat med kundens behov i första rummet. Du uttrycker dig mycket väl i tal och skrift på svenska och engelska. Vidare har du goda kunskaper i Excel och känner dig bekväm med att arbeta molnbaserat med den senaste tekniken.
För att trivas hos vår kund ser vi att du värdesätter professionalitet och engagemang på arbetsplatsen. Du kommer att vara en del av ett sammansvetsat team som ger allt för varandra när det krävs, men som också värdesätter att ha kul under tiden och firar framgångarna när målen är uppnådda.
Vi ser gärna att du har tidigare arbetslivserfarenhet av administrativt arbete, även en eftergymnasial utbildning inom exempelvis ekonomi eller kommunikation kan vara meriterande.
I denna rekryteringsprocess kommer vi för kundens räkning att kräva ett utdrag ur belastningsregistret.
Vi ser fram emot din ansökan!


Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Dela jobbet:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • Share Icon
  • Företag: Studentwork
  • Titel: Administratör
  • Kategori: Administration
  • Employment: Heltid, Tillsvidareanställning
  • Placement: Stockholm
  • Published: 2017-11-14

OM OSS

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studerande och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet. Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.