|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Projektadministratör på heltid...

 
 
 

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet kan vi erbjuda intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst och försäljning.StudentConsulting - Meet Your Future.

Ansök här

Overview

Placering

Växjö, Kronobergs län

Bransch

Hotell/Restaurang/Turism/Nöje

Anställningsform

Heltid

Projektadministratör på heltid sökes till Älmhult!

Hotell/Restaurang/Turism/Nöje

Information om uppdraget

Är du en noggrann person, som har lätt för att sätta dig in i nya system och kanske har en tekniskbakgrund? Vi letar efter dig som vill vara del av ett spännande projekt i en intenationell miljö.
StudentConsulting söker nu för kunds räkning dig som är intresserad av att arbeta som projektadministratör för ett stort värderingsstyrt företag i Älmhult.

Arbetsuppgifterna kommer innebära dokumentering och administrering av exakt information om kundens produkter och gå igenom insamlad data samt presentera detta vidare för andra i projektet. Ditt arbete kommer vara under kontorstid 08-17:00 med möjliget till flex. Uppdraget startar så fort vi hittat rätt kandidat och tilltänkt i början av maj månad och beräknas fortlöpa minst två månader och för rätt person finns även stor chans till förlängning och vidareutveckling inom organisationen.

Då arbetsplatsen är belägen i Älmhult och precis vid stationen så går det bra tågförbindelser och det är enkelt att ta sig dit. Uppdraget innebär att du kommer vara anställd av StudentConsulting men jobba hos vår kund som konsult.

Kunskaper för uppdraget

Du som söker tjänsten har minst gymnasial utbildning och gärna tidigare erfarenhet från administrativa uppgifter. Du har god datavana och van användare av Excell. Som person är du ansvarstagande, stresstålig och framförallt strukturerad. Du är självgående och utför alltid ditt arbete med stor noggrannhet. Då arbetet kommer innebära hantering av dokument på både svenska och engelska krävs det att du behärskar svenska och engelska obehindrat. Har du erfarenhet sedan tidigare av CAD-ritprogram eller förståelse för en ritning så ses det som meriterande. Vi tror att du är en person som trivs med att arbeta i ett högt tempo och med att arbeta med människor.

Låter detta som något som skulle passa dig? Sök du tjänsten redan idag, vi arbetar löpande med urvalet! Sista ansökningsdatumet för tjänsten är 11 Maj.


Beskrivning av företaget

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet kan vi erbjuda intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se redan idag!

Ansök här