|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Produktionstekniker

 
 
 
 
 
 
 

Översikt

Placering
Hallands län
Bransch
Tillverkning/Produktion
Referensnr
32075

Produktionstekniker

 

Uniflex Bemanning & Rekrytering

Jobbeskrivning
För kunds räkning söker vi nu en produktionstekniker till fordonsindustrin i Unnaryd!

Arbetsbeskrivning- Som produktionstekniker ansvarar du för vidareförädlingen av gjutgodset – från ämne till färdig komponent inklusive montering. Ditt uppdrag omfattar teknisk beredning med metodupplägg, uppspänningsteknik, verktyg, programmering, mätmetoder samt instruktioner. Du kommer också att aktivt delta i vår kunds utvecklingsarbete och vid implementeringen av nya artiklar.Personliga egenskaper

Kvalifikationer- Vi söker dig som har kunskap och erfarenhet av produktionsteknik inom skärande bearbetning och programmering av CNC-maskiner. Har du dessutom kompetens inom automationsteknik för bearbetning och montering så ser vi detta som meriterande. Du har tidigare arbetat i en liknande roll och vi ser gärna att du även har erfarenhet av ISO/TS 16949 och PPAP. Som person är du engagerad, självständig och driven. Du tar dig an dina arbetsuppgifter på ett systematiskt och noggrant sätt och trivs i projekt som präglas av samarbete och framåtanda. Du är en god kommunikatör som gärna driver dialogen med såväl kunder som kollegor. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Du kommer till en början att gå som inhyrd, men för rätt person finns möjlighet till anställning hos kund.

Varm välkommen in med din ansökan!


Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

 

Annonsverktyg

  • Skriv ut
  • Dela jobb