|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Produktionsplanerare

Spara företag som favoritSparat företagSpara jobbMejla jobbAlla munters-jobb  Dela jobbRapportera denna annons
Produktionsplanerare jobb i Tierp, Uppsala Län Sverige

Produktionsplanerare

munters

Om företaget
Munters är en världsledande producent av anläggningar för klimatkontroll.
Produktionsanläggningen i Tobo är en av de största bland Munters 18 fabriker runt om i världen och den enda i Sverige. Med 150 anställda så omsätter vi idag ca 350 miljoner kronor. Anläggningen levererar produkter till affärsområdet Air Treatment, som erbjuder en bred portfölj av energieffektiva lösningar för luftbehandling för industriella processer och reglering av klimatapplikationer. De två viktigaste produktionsområdena i Tobo är produktion av rotorer och avfuktare som bygger på egenutvecklad rotorteknologi. Produktportföljen innehåller standardprodukter och kundspecifika lösningar samt ett reservdelscenter. De kundspecifika lösningarna är idag en relativt liten del av produktionen, men är ett applikationsområde som växer snabbt.

Genom innovativ teknik skapar Munters experter ett perfekt klimat för kunder i de flesta branscher. Vår direktevaporativa luftkylare används i stor omfattning inom området allmän produktion, som t.ex. fabrikers monteringsband, lager och logistikutrymmen etc. Munters har varit banbrytande inom området luftmiljö sedan företaget grundades 1955. Idag sker tillverkning och försäljning i 30 länder av våra 2 700 medarbetare. Munters ägs av Nordic Capital Fund VII och har drygt fem miljarder kronor i omsättning.


Dina arbetsuppgifter
Den här positionen kräver stor flexibilitet och förmåga att snabbt ändra prioriteringar för att möta kundernas behov.
Som produktionsplanerare ansvarar du för hela produktionsplaneringen på en övergripande nivå. Funktionens uppgift är att koordinera planering från en kundorder till en skarp tillverkningsorder. Du ansvarar för optimering av produktionsbeläggning med fokus på leveransprecision, kvalitet och kapacitetsnyttjande
Utöver detta förväntas du ta ett stort ansvar gällande;
• Analyser
• Identifiera utvecklings- och förbättringsområden inom funktionen
• MPS-systemets funktionalitet


Din profil
Vi ser att du är kundorienterad, kvalitet- och serviceinriktad och har en god kommunikationsförmåga. Du ska ha en bra förmåga att hantera flera arbetsuppgifter åt gången, vara strukturerad och vara intresserad av detaljer/siffror. Vi ser också att du är en person med bra förmåga att arbeta självständigt samt kan samarbeta med såväl kollegor som andra funktioner inom verksamheten.

Vi söker dig som:
- Har en högskoleutbildning inom logistik
- Har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och stor förståelse för produktionsverksamhet
- Har erfarenhet och har tidigare arbetat med MPS-system
- Har en god analytisk förmåga
- Har en god samarbetsförmåga

I gruppen bidrar du på ett naturligt sätt till att ständigt förbättra och förfina metoder och arbetssätt. Vi ser att du som person är positiv och har förmågan att ta egna initiativ och stort eget ansvar. Utöver detta bör du ha ett proaktivt förhållningssätt i arbetet och vara driven för att skapa förutsättningar för förbättringar.
Vi förutsätter att du har mycket goda kunskaper i engelska, både i tal- och skrift, samt att du har vana av att arbeta i Officepaketet.

I denna rekrytering samarbetar vi med Clockwork Bemanning & Rekrytering AB. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta Maria Lehnbom på Clockwork, via tfn: 0733-51 27 10,
Vi arbetar löpande med rekryteringsprocessen, så välkommen med din ansökan så snart som möjligt, men senast den 25 januari 2017, via www.clockworkpersonal.se.


logo