|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Produktionsplanerare inom till...

 
 
 

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet kan vi erbjuda intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst och försäljning.StudentConsulting - Meet Your Future.

Ansök här

Overview

Placering

Alingsås, Västra Götalands län

Bransch

Tillverkning/Produktion

Anställningsform

Heltid

Produktionsplanerare inom tillverkningsindustrin till Alingsås

Tillverkning/Produktion

Information om uppdraget

Är du redo för en ny utmaning som produktionsplanerare? Kan du börja omgående? Då kan du vara den vi söker!
Vi på StudentConsulting söker en produktionsplanerare till en av våra attraktiva uppdragsgivare inom tillverkningsindustrin i Alingsås. Arbetsuppgifterna innefattar att säkerställa produktionsplaner, materialplaner och arbetsflöde. Du kommer även att optimera lagerhållning för att säkerhälla högsta servicenivå mot kunder.

Du kommer att bli anställd av oss på StudentConsulting och uthyrd som konsult till vår kund som är ett stort, välkänt och internationellt företag inom kraft- och automationsteknik. Uppdraget är på heltid och arbetstiderna är förlagda på kontorstider, måndag till fredag. Uppdraget varar året ut, med chans till förlängning. Vi söker dig som kan börja omgående!

Kunskaper för uppdraget

Du som söker tjänsten är antingen färdigutbildad högskoleingenjör med inriktning produktion, planering och logistik, alternativt civilingenjör inom industriell ekonomi eller har en maskinteknisk inriktning med produktion eller logistik som huvudämne. Du är grym på Excel och har goda kunskaper såväl i svenska och engelska. Har du även erfarenhet av ERP-system, gärna SAP, är det meriterande.

Som person är du driven och analytiskt lagt och du motiveras av att lösa problem. Eftersom tjänsten innebär att du kommer att hantera både interna och externa kontakter är det extra viktigt att du är en kommunikativ person. Du har inga problem med att hantera stressade situationer och du tycker om att arbeta strukturerat. Känner du igen dig i beskrivningen och är på jakt efter nästa utmaning? Tveka inte, ansök redan idag! Vi går igenom ansökningar löpande.


Beskrivning av företaget

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet kan vi erbjuda intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se redan idag!

Ansök här