|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Processoperatör

 
 
 

Processoperatör

Jobbeskrivning
Som processoperatör kommer du att arbeta med tillverkning och produktion hos en av våra kunder i Kristianstad. Du kommer att se till att produktionen fungerar väl och effektivt, och du blir därmed en viktig del i produktionskedjan.

Personliga egenskaper
Vi ser att du som söker tjänsten är en ordningssam person med stor arbetsvilja. Du tycker om att ha ansvar och mycket att göra. Du har lätt för att ta initiativ och arbetar bra i grupp men också självständigt.

Har du arbetat som Processoperatör tidigare är det starkt meriterande.

Det är ett krav att du har körkort och bil.

Då vi arbetar med löpande urval ser vi gärna att du söker tjänsten redan idag på www.uniflex.se

Välkommen med din ansökan!


Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi

• Kollektivavtal

• Tjänstepension

• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner

• Försäkringar

• Marknadsmässig lön

• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

Översikt

Placering

Kristianstad

Bransch

Tillverkning/Produktion

Referensnummer

37663

ANSÖK NU!
BESÖK OSS!