|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Process Manager - med intresse...

 
 
 

Process Manager - med intresse för förändringsledning

Vill du bli vår nya kollega och arbeta med förändringsledning samt utveckla processer och smarta arbetssätt som stödjer vår verksamhet? Som Process Manager på Verksamhetsutveckling och IT (VUIT) jobbar du med att utveckla och förvalta våra processer för att nå verksamhetens mål med snabbare leveranscykler samtidigt som vi säkrar en stabil driftsmiljö.

ICA är marknadsledare och har en stor portfölj av tjänster IT-baserade stödsystem som används inom butikerna, back office samt mot e-handelsmarknaden. Digitalisering är ett viktigt mål för ICA och vi arbetar ständigt på att minska leveranstid, förbättra arbetssätt och processer samt följa upp leveranser på ett korrekt sätt.

Arbetsuppgifter
Som Process Manager är du en nyckelperson i att skapa de rätta förutsättningar för en god IT-leverans som ger värde till kärnverksamheten. I arbetet ingår exempelvis att planera och koordinera aktiviteter för de olika processerna och säkerställa kvaliteten i våra system. I en organisation med både interna och externa parter ligger stort fokus på rätt kvalitet i tjänsteleveransen. I din roll följer du och mäter SLA:er, tar fram analyser och beslutsunderlag samt föreslår lämpliga mätetal.

Du bygger upp och bibehåller relationer med interna såväl som externa nyckelpersoner samt bidrar aktivt till den egna gruppens effektivitet och utveckling. Du arbetar och driver förändringar inom ICA Sverige i samarbete med den centrala funktionen och andra bolag inom ICA Gruppen.

Din profil
Vi söker dig som kan förstå och formulera förbättringsbehov, förankra och driva förändringen samt formulera mätbara mål för att följa upp effekterna av arbetet. Vi arbetar enligt ITIL och du kommer i huvudsak att ansvara för processerna inom Service Level Management (SLM), Lifecycle Management (LCM) samt Configuration Management. Du kommer även att driva och delta i utveckling kopplat till andra processer såsom Incident-, Problem- och Change-management.

Du arbetar nära såväl de centrala processägarna som med förvaltnings- och utvecklingsorganisationen. Vidare är du van att arbeta i gränssnittet mellan IT och verksamhet i en miljö med många interna och externa parter, med tyngdpunkten inom IT. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med förändringar av processer för att stödja agil utveckling. Du har erfarenhet av vanliga förvaltningsmodeller såsom PM3 eller liknande där livscykelhantering är centralt. Självklart har du praktiskt erfarenhet av ITIL och agila arbetssätt sedan tidigare, gärna från en större organisation.

Det är meriterande om du har infört Service Level Management och har kunskap inom Service Asset and Configuration Management.

Personliga egenskaper
För att lyckas i denna roll är du självgående och drivande med en god förmåga att navigera i en målstyrd verksamhet. Rollen kräver att du pedagogisk med god förändringsförmåga och kan målgruppsanpassa och sälja in ett budskap. Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.

Din ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Dfind IT. Ansök om tjänsten via www.dfind.se/it/. Ansök så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande. Tillsättning kan komma att ske innan ansökningens utgång. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Alice Happ på alice.happ@dfind.se eller 0730883372. Vi välkomnar din ansökan senast 31 augusti 2017.

Kortfattat om ICA och VUIT
ICA Sverige AB ansvarar för att stötta ICA-butikernas försäljning och att leverera varor från lager till butik, att etablera nya butiker och stötta vid förnyelse och modernisering av redan befintliga butiker ICAs värderingar grundar sig på enkelhet, engagemang och entreprenörskap.

Verksamhetsutvecklings- och IT-funktionen (VUIT) inom ICA Sverige ansvarar för leverans av verksamhetsutveckling och IT-stöd. I ansvaret ingår såväl processutveckling som applikationsutveckling och applikationsdrift. VUIT driver tillsammans med verksamheten årligen en omfattande utvecklingsportfölj. Syftet är att vara en proaktiv partner till verksamheten och verka för helhet, långsiktighet och tvärfunktionell effektivitet både gällande verksamhetsprocesser och IT-lösningar. Målet är att säkra en kostnadseffektiv och stabil miljö, och samtidigt vara snabba, smidiga och flexibla för nya affärsmöjligheter.

Om Dfind IT
Dfind IT är Nordens första smarta IT-konsultbolag som skapar utvecklingsmöjligheter för organisationer, företag och människor inom IT. Vår personalstrategiska kompetens i kombination med våra innovativa lösningar möjliggör personallösningar med en snabb och smidig anpassning till våra kunders omvärld.

Vi jobbar för att andra ska lyckas. Vår målsättning är att våra kandidater hittar det perfekta uppdraget och att våra kunder hittar just den kompetens de behöver.