|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Privatrådgivare Bank, Linköpin...

Länsförsäkringar

Privatrådgivare Bank, Linköping

Privatrådgivare Bank

 

Vi söker Privatrådgivare till kontoren i Linköping och Kisa.

 

Har du ett stort intresse för kundrelationer och erfarenhet av att arbeta inom bank och försäkring? Då kan detta vara en tjänst för dig!

 

Om jobbet

 

Vår vision tillsammans skapar vi trygghet och möjligheter, utgör grunden för vårt arbete. I rollen som Privatrådgivare ansvarar du för att analysera kundens behov och finna lösningar. Du träffar våra kunder och ger dem råd inom betala, spara, försäkra och låna, du förenklar kundens vardag och skapar ekonomisk trygghet. Som Privatrådgivare arbetar du självständigt med bokade rådgivningsmöten och uppsökande verksamhet.

 

Med vår helhet inom försäkring, bank och fastighetsförmedling har vi unika möjligheter att hjälpa kunderna med hela deras vardagsekonomi och boende. Tillsammans hjälps vi som kollegor åt och du förväntas ta en aktiv roll i samarbetet med andra avdelningar samt med Länsförsäkringar Fastighetsförmedling för att skapa bästa möjliga kundupplevelse.

 

Vem är du?

 

Arbetsuppgifterna kräver en professionell framtoning, analytisk förmåga och ett stort intresse för kundens situation. Du är serviceinriktad, förtroendeingivande och tycker om att göra affärer. Det är viktigt att du uppskattar att arbeta med tydliga mål, kvalitet och noggrannhet. Du är van att ta ansvar men är samtidigt en prestigelös lagspelare som tar en aktiv roll i gruppens gemensamma arbete.

 

För att lyckas i rollen bör du ha arbetat några år inom bank och vi ser gärna att du har Swedseclicens samt tidigare erfarenhet av kreditgivning. Då vi verkar på en marknad som ständigt utvecklas är det viktigt att du som person är anpassningsbar, självständig och har ett positivt förhållningssätt till förändringar och nya arbetssätt.

 

Välkommen med din ansökan senast den 27 augusti.

 

För mer information kontakta Privatmarknadschef Marie Kåhlin, 013-29 07 01 eller HR-partner Pernille Törnquist, 013-29 05 15. Facklig kontaktperson är Kristina Ottosson, 011-29 02 71.

 

  • Linköping, ÖST
  • Heltid | Tillsvidare
  • Länsförsäkringar Östgöta