|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Personalhandläggare

 
 
 

Personalhandläggare

KTH är ett av Europas ledande tekniska universitet och en viktig arena för kunskapsutveckling. Som Sveriges största universitet för teknisk forskning och utbildning samlar vi studenter, forskare och fakultet från hela världen. Vår forskning och utbildning omfattar såväl naturvetenskap som alla grenar inom teknik samt arkitektur, industriell ekonomi, samhällsplanering, teknisk historia och filosofi.

Skolan för informations- och kommunikationsteknik bedriver internationellt framstående forskning och utbildning inom elektronik, programvaru- och datorsystem samt kommunikationssystem. Skolans forskning omfattar både grundläggande och tillämpade projekt samt innehåller betydande inslag av innovativ och entreprenöriell verksamhet. Utbildningsutbudet är brett och omfattar kandidat- och högskoleingenjörsprogram, civilingenjörsprogram, masterutbildningar samt doktorsprogram. Skolan för informations- och kommunikationsteknik har ett nära samarbete med svensk och internationell industri, forskningsinstitut samt intresseorganisationer som Kista Science City.

Arbetsuppgifter

Vi söker två engagerade personalhandläggare som vill arbeta brett med personalfrågor i en utvecklande och kreativ miljö. Du kommer att ingå i skolans HR-enhet som arbetar för att attrahera, rekrytera, utveckla/behålla skolans personal och du rapporterar till HR-ansvarig som leder enheten.

I rollen som personalhandläggare kommer du ha ett nära samarbete med våra chefer och stödja dem inom HR-området. Exempel på arbetsuppgifter är arbetsrätt, lönefrågor, rekrytering av administrativ och teknisk personal, doktorandrekrytering, introduktion och personaladministration. Då vi arbetar i en internationell miljö ingår även bevakning av uppehållstillstånd och andra frågor kopplade till internationella rekryteringar.

I arbetsuppgiftrena ingår också att besvara och hantera personalrelaterade frågor från skolans anställda samt andra administrativa uppgifter som finns på en HR-enhet.

Du kommer också att delta i utvecklingen av HR-enhetens rutiner och arbetssätt tillsammans med dina kollegor och tjänsten erbjuder en dynamisk arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har högskoleutbildning inom personalområdet eller motsvarade. Har du erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom det statliga området är det meriterande men inget krav.

Som person är du förändringsbenägen och har en förmåga att snabbt sätta dig in nya arbetsuppgifter. Du brinner för HR-frågor, är serviceinriktad och har förmågan att kunna prioritera och organisera ditt arbete samt har goda kunskaper inom Officepaketet. Du är lojal, strukturerad, noggrann och ansvarstagande och uppskattar att ha mycket samarbete med din omgivning samt att arbeta konsultativt i kontakten med våra forskare.

Då du kommer att arbeta i en internationell miljö är det av stor vikt att du behärskar såväl svenska som engelska i tal och skrift.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande.

Fackliga representanter

Du hittar kontaktuppgifter till fackliga representanter på KTH:s webbsida

Ansökan

Du ansöker via KTH:s rekryteringssystem. Du som sökande har huvudansvaret för att din ansökan är komplett när den skickas in. Din kompletta ansökan ska vara KTH tillhanda senast sista dagen för ansökningsperioden.

Övrigt

Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av platsannonser.

Vid tillsvidareanställning tillämpar KTH 6 månaders provanställning.

KTH svarar för en tredjedel av Sveriges kapacitet av teknisk forskning och ingenjörsutbildning på högskolenivå. Utbildningen och forskningen täcker ett brett område – från naturvetenskap till alla grenar inom tekniken samt arkitektur, industriell ekonomi och samhällsplanering. Totalt finns vid KTH 12 400 helårsstudenter på grundnivå och avancerad nivå, nästan 1900 aktiva forskarstuderande och 5100 anställda.

Ansök här

Ansök här