|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Personal sökes för receptionis...

Adecco Sweden AB

Personal sökes för receptionisttjänst i Trelleborg

Är du student med flexibelt schema eller har du någon annan flexibel sysselsättning? Tycker du om att möta människor och bidra med den bästa servicen? Då har vi på Adecco rätt uppdrag för dig!


Om tjänsten
Just nu söker vi kandidater för receptionisttjänst hos en kund i Trelleborg. Arbetsuppgifterna innefattar kundtjänst via telefon och mail samt kundmottagande och service i receptionen. Man ska även ta hand om posthantering och beställningar. Vi söker dig som kan vara flexibel och vara tillgänglig med kort varsel då man ska täcka upp vid sjukdomar och frånvaro av ordinarie personal samt vid semesterperioder. Arbetstiderna är på dagtid.


Om dig
Är du en öppen och glad person som brinner för service kommer du att trivas som konsult hos oss. Du talar flytande svenska och engelska samt är en van datoranvändare. Vi ser gärna att du har telefonvana samt erfarenhet av arbete i kundtjänst eller reception. För att trivas i rollen ser vi att du är flexibel, noggrann och trevlig. Du tycker om att möta nya människor och du har alltid en positiv inställning till ditt arbete! Det är en fördel om du bor i Trelleborgsområdet men inget krav.


Viktigt för tjänsten är:
- tidigare erfarenhet av växel och reception
- flytande engelska och svenska i både tal och skrift


Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.


Om anställningen
Tjänsten som receptionist är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. Uppdraget är en behovsanställning.


Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov, finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.


Vi erbjuder extrajobb för dig som är studerande, pensionär eller av någon annan anledning vill arbeta extra. Du får ett ramavtal i Adecco Student AB. Du blir sedan anställd när behov uppkommer och du accepterar anställningserbjudandet.
Timlönen är alltid minst enligt de avtal som gäller på arbetsmarknaden.
Semesterersättning tillkommer och betalas ut i samband med lönen. Vid arbete under kvällar, helger och nätter tillkommer OB-tillägg enligt kollektivavtal.


Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.


Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.


Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att
kontakta ansvarig rekryterare Annika Lantz på 073-684 73 72 välkommen med din ansökan!


 


Placering:

Trelleborg, SKÅ

Bransch:

Rekrytering/Bemanning

Anställningsform:

Heltid
Visstid (vikariat/projekt/kontrakt)

Kontaktperson:

Annika Lantz (Rekryteringsansvarig)

Hemsida:

www.adecco.se

Fler jobb från Adecco »

Tipsa en vän »

Fakta om Adecco

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.