|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Paketsorterare till kund i Väx...

 
 
 

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Ansök här

Overview

Placering

Växjö, Kronobergs län

Bransch

Logistik/Transport

Anställningsform

Heltid

Paketsorterare till kund i Växjö i höst!

Logistik/Transport

Information om uppdraget

Är du student, tycker det är roligt att vara i en aktiv miljö och letar efter ett extrajobb? Då vill vi gärna prata mer med dig!
Till vår kund i Växjö letar vi efter dig som vill jobba lite extra i höst som paketsorterare. Vår kund är ett välkänt företag inom distribution och lagerhantering och har sina lokaler strax utanför Växjö centrum.

Arbetstiderna är förlagda både dagtid, under eftermiddagen till kvällen, vi letar nu främst efter dig som är intresserad av att arbeta lite längre pass under eftermiddagarna. Du kommer att vara schemalagd efter din tillgänglighet och efter kundens efterfrågan. Det kan utöver schemaläggningen förekomma eventuella extrapass där man kommer att få hoppa in med kort varsel.

Du kommer att vara anställd av StudentConsulting men uthyrd till vår kund. Uppdraget kommer starta under oktober månad med introduktion och fortlöper under hösten på deltid. Ett krav är då att du ska kunna jobba minst 2 pass i veckan.
 

Kunskaper för uppdraget

Dina arbetsuppgifter kommer vara att ta hand om paketen som kommer in till vår kunds godsmottagning som skall sorteras. Det är ett trevlig gäng som arbetar tillsammans för en trevlig arbetsmiljö och du får möjlighet att träffa en del av företagets kunder som hämtar ut paket.

Du kommer att vara anställd av StudentConsulting men uthyrd till vår kund.
 
 
Din profil
Uppdraget kräver att man sedan tidigare har god fysik då det är mycket lyft men även god datavana och förstår sig lätt på ny teknik. Då man arbetar i en miljö med mycket aktivitet tror vi att även du är aktiv som person och trivs i en händelserik miljö. Då företaget är beläget i utkanten av Växjö är det en fördel om du har körkort och tillgång till bil. Vi erbjuder dig ett fritt arbete med stort ansvar hos en väletablerad kund. Låter tjänsten intressant? Ansök redan idag då intervjuer och rekrytering kommer att ske löpande!  


Beskrivning av företaget

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är experter på unga i karriären och har varit med och skapat hela studentbemanningsbranschen. Vi har sedan 1997 utvecklats till ett av Skandinaviens ledande bemannings- och rekryteringsföretag och vi har lärt oss hur värdefullt det är för dig som student att jobba extra under studietiden. Det är ett ypperligt tillfälle att dryga ut kassan, men också nyttig erfarenhet och en fot in i arbetslivet. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se redan idag!

Ansök här