|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Organisationsutvecklare

Organisationsutvecklare

Logo


Botkyrka kommun är Stockholmsområdets femte största kommun med drygt 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare.

Vård- och omsorgsförvaltningen ger stöd och service till äldre och personer med funktionsnedsättning. Vi utgår från medborgarens perspektiv, alla människors lika värde och varje persons möjligheter och förmågor. Förvaltningen har cirka 1 100 tillsvidareanställda och en budget på cirka en miljard kronor. Hos oss får du flexibla arbetstider, friskvårdsbidrag och ett stimulerande arbete med goda utvecklingsmöjligheter. Tillsammans med oss kan du skapa en omsorg med högsta kvalitet för medborgarna.

ARBETSUPPGIFTER

Du kommer att arbeta som HR-koordinator i ett team med en HR-koordinator, tre HR-specialister samt en HR operativ chef. HR-teamet ligger organiserat inom stöd och utveckling direkt under förvaltningsledningen.

Ditt uppdrag under en tvåårsperiod är att optimera bemanningen med brukaren i fokus i samtliga verksamheter med stöd av enhetschefer och sektionschefer. Uppdraget ska drivas i projektform och sen sättas i utförarläge med regelbundna uppföljningar.

I nära samarbete med chefer och medarbetare i varje verksamhet ska en bemanning arbetas fram utifrån ett ekonomiskt perspektiv med brukaren i fokus. Det är viktigt att fokus ligger på varje specifik enhet / verksamhet med sin specifika koppling till brukarbehovet och målen i verksamheten.

Du ska stödja chefer och medarbetare i hur de själva ska kunna arbeta fram optimala scheman utifrån brukarbehovet / vårdtyngden. Ditt arbete ska ge dem verktyg att själva kunna arbeta vidare med en verksamhetsbemanning som är kostnadseffektiv.

Du ansvarar för att kontakt med externa kontakter knyts och att kunskap inhämtas inom området för vidare förmedling till verksamheten. En nära facklig samverkan är viktig under projekttiden.

Efter projekttiden ska du arbeta med ett brett perspektiv på organisationsutveckling där bemanningsstöd ingår.


KVALIFIKATIONER

Du ska ha en gymnasieexamen och det är meriterande med högskoleutbildning inom relevant område såsom HR, beteendevetenskap eller som socionom. Det är ett krav att du har arbetat inom vårdsektorn såsom landsting eller kommun.

Det är viktigt att du har en mycket god datavana och erfarenhet av schemasystem och därmed kunskaper inom arbetstidslagstiftning och kollektivavtal. Du ska ha kunskap i att hantera samt förmedla möjligheter med de systemtekniska verktyg som finns inom schema/bemanning. Du ska ha erfarenhet av att ha arbetat med organisationsförändringsarbete och gärna i projektform.

Vi söker dig som är strukturerad och kan planera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du har ett nytänkande som kan omsättas i praktiken och leda till resultat. Du är flexibel och självgående samt arbetar mot uppsatta mål. När du kommunicerar är det välformulerat och klart och du är en god lyssnare som kan anpassa sig till situationen.


ANSTÄLLNINGENS OMFATTNING

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid.

ANSÖKAN

Ansök senast: 2017-01-31
Referensnummer: C10629
Du kan söka detta jobb genom:

Via web: Ansök online via Visma Recruit
ANSTÄLLNING

Antal annonserade arbetstillfällen: 1
KONTAKTPERSONER

Åsa Olsen
HR operativ chef

asa.olsen@botkyrka.se


ÖVRIGT

Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.


www.botkyrka.se
Vi välkomnar alla sökande oavsett kön, ålder, sexuell läggning, funktionsnedsättning, eller etnisk och religiös tillhörighet.

Botkyrka kommunär stockholmsområdets femte största kommun med nära 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare.