|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Ordermottagare / orderadminist...

 
 
 

Ordermottagare / orderadministratör till företag i Kista!

Om företaget
Vår kund är ett företag som tillverkar och lagerför produkter till tillverkningsindustrin. Till deras kontor i Kista söker de nu en ordermottagare/orderadministratör med start omgående. Är du ansvarstagande, positiv och serviceminded? Då tror vi att du kan vara rätt person för den här tjänsten!

Dina arbetsuppgifter
I den här rollen kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att bestå av:
- Ta emot ordrar via mail och telefon och registrera i ordersystem
- Rådgivning till företagets kunder
- Beställa produkter till det interna lagret
- Ha löpande dialog med återkommande kunder kring beställningar och behov
- Support gentemot företagets säljare, exempelvis administrera ordrar, undersöka lagersaldo etc.
För rätt person finns möjlighet att på sikt bredda sin roll och utöka sina arbetsuppgifter och ansvarsområden.
Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är 8-17 (8-16 under sommarmånaderna). Vi på Studentwork ansvarar för rekryteringsprocessen, men du kommer bli anställd direkt hos vår kund.


Din profil
Till den här rollen söker vi dig som är positiv, serviceminded och självdriven. Du ser vad som behöver göras, slutför arbetsuppgifter och kommer gärna med egna idéer och förslag på förbättringar. Vi söker dig som har en gymnasieutbildning i grunden och någon tidigare arbetslivserfarenhet. Vidare söker vi dig som tycker om att arbeta administrativt, är strukturerad, social och kommunikativ.
Är du den vi söker? Vi arbetar med ett löpande urval, välkommen att skicka in din ansökan redan idag!


Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Apply Online
  • Företag: Studentwork
  • Titel: Administratör
  • Kategori: Administration
  • Employment: Heltid, Visstidsanställning
  • Placement: Stockholm
  • Published: 2017-03-14
Apply Online

OM OSS

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studerande och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet. Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.