|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Nyutexaminerad löneadministrat...

 
 
 

Nyutexaminerad löneadministratör till ledande bolag

Har du examen inom löneadministration och söker en tjänst där du har möjlighet till snabb utveckling och egna ansvarsområden? Söderberg & Partners Payroll söker dig som brinner för lön och vill utvecklas tillsammans med oss.

Söderberg & Partners Payroll är ett snabbväxande företag som arbetar med både interna och externa löner vilket ger en spännande bredd av kunder och avtal. Verksamheten är uppdelad i team, och även om våra medarbetare har självständigt ansvar för sina arbetsuppgifter så finns ett gott och nära samarbete inom teamet.

Vi är mycket kvalitetsmedvetna när det gäller våra kunders behov och eftersträvar en personlig verksamhet. Därför söker vi dig som både motiveras av att ge god service och av att hitta optimala lösningar på kundspecifika problem.

Vi värnar om vår kultur med korta beslutssträckor och har en kontinuerlig dialog kring idéer för utveckling, service och avtals- och kundärenden. Våra värderingar är viktiga och något vi lever efter i vardagen. Är du driven, hjälpsam, ansvarsfull och modig ser vi gärna att du söker dig till oss. Kontoret ligger centralt i Stockholm och här arbetar ca 40 medarbetare. Vi har även lönehantering i Sundsvall.

Vi ser att du:
• Har eftergymnasial examen inom löneadministration
• Gärna har något års arbetslivserfarenhet inom lön
• Har positiv attityd och god kommunikativ förmåga
• Har goda IT-kunskaper och van att arbeta i Excel
• Är ansvarsfull, noggrann och självständig med stort eget driv
• Är lösningsfokuserad, hjälpsam och serviceinriktad

Ange gärna vilka lönesystem du arbetat i och hur länge.

Vi rekryterar löpande så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt. Vi ser fram emot att välkomna vår nya medarbetare!

Placering: Kungsgatan 57, Stockholm
Tillträdesdatum: Snarast, efter överenskommelse
Sista ansökningsdag: 2017-10-31
Kontaktperson: Jessica Rydelius Zetoun, gruppchef, tel 0770-11 00 55

Vi har redan tagit beslut om annonsering samt rekryteringsprocess för denna tjänst och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med försäljare av annonsplatser och rekryteringsfirmor.

 

HR-AVDELNINGEN
Söderberg & Partners

Telefon Rekrytering
08-451 50 54

Telefon HR
08-451 50 50

Söderberg & Partners Twitter

Söderberg & Partners facebook

om söderberg & partners

Söderberg & Partners är Sveriges ledande fristående rådgivare och förmedlare av försäkringar och finansiella produkter. Vi har tillgång till Nordens största fristående analysavdelning, vilken dagligen följer försäkringsbolagen, bankerna, fondbolagen och investmentbankerna ur ett produktperspektiv. Söderberg & Partners-koncernen har ca 1600 medarbetare. Söderberg & Partners har en stark företagskultur där medarbetarna har höga ambitioner och ett stort engagemang och intresse för sina respektive arbetsområden. Detta skapar en inspirerande miljö där du har möjlighet att utvecklas snabbt. Organisationen är kreativ och dynamisk med korta beslutsvägar och stort utrymme för egna idéer. Vi söker, och premierar, medarbetare som sporras av stort eget ansvar och som har drivkraft att kontinuerligt utvecklas och föra sina arbetsuppgifter framåt. Vi är måna om att hjälpa varandra, men även att ha mod att testa nya vägar.

Läs mer