|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Norsktalande IT-tekniker 1st l...

Centric Logotype 
Centric topline
  
left menu top
Ansök här
 
 
 
divider
STOCKHOLM
Hamngatan 33
172 66 Sundbyberg
Telefon: 010-2190500
GÖTEBORG
Lindholmspiren 9
417 56 Göteborg
Telefon: 010-2190500
MALMÖ
Nordenskiöldsgatan 8
211 19 Malmö
Telefon: 010-2190500
LINKÖPING
Storgatan 46
582 23 Linköping
Telefon: 010-2190500
left menu bottom

Norsktalande IT-tekniker 1st line support

Location: Jönköping, JÖNK 55001

Vi söker nu en medarbetare till helpdesk/support med placering i Jönköping. Du vill ha ett omväxlande arbete som kräver engagemang och initiativtagande med hög ansvarskänsla. Vår kund handhar teknisk support mot nordiska kunder.

I tjänsten ingår att ta certifikat inom relevant teknik. Internt finns möjligheter att växa med bolaget då vi har en mängd uppdrag med spännande befattningar.

Vår ambition är att vara det tekniska stödet för våra kunders verksamheter.

Arbetsuppgifter
Arbetet består i att tillsammans med övriga i gruppen ansvara för gemensamma helpdesken. Du kommer ansvara för att ta emot användares problem och felanmälan via telefon, mail, webb. Dessa ärenden ska registreras i ärendehanteringssystem, och lösas enligt gällande SLA:er. Man har som målsättning att lösa ärendet i första kontakten med användaren.

Din profil
Du brinner för att ta emot och lösa problem hos användarna. Tidigare erfarenhet av pc-support och processorienterade arbetssätt är meriterande.

Du är en utåtriktad person som har lätt för att samarbeta med andra och du sätter användarna i fokus samt utför arbetet med noggrannhet och god service som självklarhet. Du är även van vid att arbeta självständigt och målinriktat.

Du ska kunna behärska det norska språket på ett bra sätt både i tal och i skrift.

Du har något års erfarenhet av att ge support på följande;
  • MS Active Directory
  • Windows 7/8/10
  • Officepaketet


Vi kan erbjuda dig
Att jobba på Centric är roligt. Inte bara för att vi är ett glatt och inspirerande företag, utan även för att vi hjälper dig att nå dina personliga mål. Vi tycker nämligen att alla våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas, oavsett om de är juniorer eller har några år på nacken. Därför erbjuder vi alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Och inte nog med det – du som konsult får även lägga upp en individuell utbildningsplan utifrån dina speciella intresseområden, där vi tar notan för både studiematerial och certifieringar. Hos oss på Centric kommer du snabbt in i gemenskapen genom våra interna och externa aktiviteter där vi träffas och hittar på något roligt tillsammans.Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Mikael Fjellström på tfn: 0734-159370 eller mikael.fjellstrom@centric.eu.

Vi har tyvärr inte möjlighet att hantera ansökningar som inkommer via vanlig post eller e-post.

Centric är ett IT-företag med över 300 konsulter i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping, Jönköping, Karlstad och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister, förmedling av specialister, rekrytering och outsourcing. Som ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med över 5 000 anställda i Europa är en sak tydlig; vi tror på människor oavsett om vår kund vill hyra in, anställa eller låta oss göra hela jobbet. Vi är självklart ett auktoriserat bemanningsföretag och följer givetvis gällande kollektivavtal tecknat mellan Almega bemanningsföretagen och Unionen.

OBS! Du vet väl att du kostnadsfritt kan ladda ner tusentals e-böcker när du registrerat dig som sökande på vår hemsida. Där finns böcker inom allt från t ex IT, ekonomi, personlig utveckling, karriärstips till hur man skriver ett bra CV.

Gilla oss på facebook så att du inte går miste om nåt. Där listar vi våra lediga tjänster och kommer med tips och trix när det gäller jobbsökande; https://www.facebook.com/CentricSweden.

Sökord IT, tekniker, IT-tekniker, it - tekniker, support, supporttekniker, helpdesk, help desk, 1st line, first line, service desk, servicedesk, konsult, Consultant, data, IT-technician, norska, Jönköping.

 
 
  
Banner Bottom
  
Ansök här