|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Norrlandsälskande Kundansvarig...

 
 
 
 
 
 
 

Översikt

Placering
Sundsvall
Bransch
Försäljning/Affärsutveckling
Referensnr
1232

Norrlandsälskande Kundansvarig till Professionals Nord Sundsvall

 

Professionals Nord Rekrytering AB

Information om tjänsten
Hej, världsstjärna! Här är vi: en före detta toppmäklare, ett hockeyproffs, en elektriker och en erfaren b2b-säljare… Men vad har vi gemensamt? Ja du, först och främst tillhör vi en av Norrlands absolut starkaste säljstyrkor – och vi arbetar även för ett starkare Norrland! Nu siktar vi på att komplettera detta fantastiska team ytterligare. Kanske du är den vi söker?

Men! Det beror på. Är du en person som drömmer om att göra karriär i Norrland och som älskar att tävla? Trivs du dessutom extra bra när du får träffa nya människor? Ja, då kan du mycket väl vara Personen med stort P. Vi söker en Norrlandsälskande kundansvarig som kan hjälpa oss att bemöta den stora efterfrågan som finns här i Norr, där vi tillsammans skapar arbetstillfällen i Norrland.


Arbetsuppgifter
Som kundansvarig arbetar du för att säkerställa det Norrländska näringslivets tillväxt genom att skapa långsiktiga kundrelationer. Det är en av de tuffaste men absolut roligaste utmaningarna du kan åta dig. Gör du slitet som krävs så har du en fantastisk framtid och tillfredställande vardag framför dig med härliga och peppande kollegor.

I arbetsuppgifterna ingår:
• Prospektering
• Mötesbokning
• Kundmöten
• Kundmöte
• Kundmöte, och juste KUNDMÖTEN

Du kommer få en senior kundansvarig som coach som gör allt som står i sin makt för att hjälpa dig att bli så framgångsrik som möjligt. I mentorskapet kommer allt från utbildning, sambesök, uppföljning och säljträning i olika nivåer att ingå. Vi kommer att lägga oerhört stor vikt vid att utbilda dig till en av de bästa Kundansvariga som finns i branschen.

För dig som är beredd att lägga den tid och hårda arbete som faktiskt krävs erbjuder vi en vardag där du får känna att du verkligen gör skillnad i arbetet för att stärka vårt vackra Norrland. Som morot har du en riktigt najs provisionsmodell där möjligheter finns att tjäna stålar av det större slaget, eller guldtackor om du hellre föredrar det.Vi söker dig som
• Har erfarenhet av försäljning inom B2B.
• När vi ändå är inne på bokstaven B så behöver du ett körkort av denna modell också.
• Flytande kunskaper i Svenska i såväl tal som skrift är ett krav då arbetet med kund kräver det.

Vi ser gärna att du blir långsiktig i rollen hos oss och då krävs det att du är beredd att ta det lugnt i början för att med små steg tar dig mot toppen… NOT! Du skall visa att du är en vinnarskalle från dag ett, det krävs hårt arbete och ett enormt driv. Vidare ser vi också att du är uthållig, för att testa detta kommer du inledningsvis att stå i jägarställning några timmar och därefter erbjuds du självklart en stol. Dock behöver du inte den så mycket då du spenderar mest tid ute hos kund.

Detta kanske låter svettigt men under tiden som vi alla arbetar hårt lägger vi stor vikt vid att ha roligt tillsammans. Du kommer tillhöra ett engagerat och glädjefyllt gäng av medarbetare där du på sikt själv styr dina arbetstider och arbetssätt.

Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Lön: Fast lön + provision

Övriga förmåner: Kollektivavtal, sex veckors semester, flexibla arbetstider, sommartid, betalda kundluncher, utbildning, friskvårdsbidrag och tid, företagsresor och mycket mer.

Som du kanske redan vet går det otroligt bra för oss på Professionals Nord, vi har växt från 5 till 36 interna medarbetare på två år och vi skapar dagligen arbetstillfällen för människor här i Norrland. Vi går nu in i nästa fas och vill fortsätta utveckla Umeåregionen genom långsiktiga och kvalitativa samarbeten, med lönsamhet för våra samarbetspartners som en självklarhet.

Urval sker löpande så var snabb in med din ansökan. Sök tjänsten genom att skapa en profil på vår hemsida och ladda upp ditt CV och personligt brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta vår VD Mattias Matsson.


 

Annonsverktyg

  • Skriv ut
  • Dela jobb

Fler jobb