|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Nordisk HR-chef

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder rekryteringslösningar.
Vi arbetar på uppdrag av några av Sveriges starkaste varumärken och tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Det innebär att vi har möjlighet att erbjuda spännande uppdrag hos intressanta arbetsgivare och med en stor möjlighet till personlig utveckling.

Nordisk HR-chef


Arbetsbeskrivning


I rollen som Nordisk HR-Chef har du det övergripande ansvaret för alla HR-processer och stödjer organisationen inom alla HR områden både strategiskt och operativt i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Du kommer att se till att samarbetet mellan HR och andra affärsområden är väl fungerande och att chefer och medarbetare i hela organisationen får relevant stöd i HR-relaterade frågor. Som HR-Chef sitter du med i företagets ledningsgrupp och rapporterar till HR Director Commercial North i Nederländerna samt lokalt till VD för Stanley Black & Decker på kontoret i Mölndal. I ditt team har du en HR Business Partner i Sverige som rapporterar till dig.


Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av att driva och vidareutveckla arbetet med:  • Talent Management, Performance Management, ledarskapsutveckling och rekrytering

  • Implementering och utveckling av HR-processer

  • Attrahera och behålla personal

  • Compensation & Benefints

  • Arbetsmiljöfrågor

  • Fackliga förhandlingar

  • Förändringsarbete

  • Arbetsrättsliga frågor


 


Din bakgrund


Vi söker dig som har en akademisk examen inom HR eller motsvarande. Du har 5 års erfarenhet från en liknande roll eller som HRBP och har jobbat brett inom HR. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att jobba i en internationell och/eller amerikansk miljö. Som person är du driven, självgående och prestigelös med hög förmåga att skapa goda relationer och förtroende. Du är en lösningsfokuserad, resultatinriktad, pålitlig och engagerad ledare med förmåga att få människor med dig. Du behärskar officepaketet och uttrycker dig enkelt och flytande på svenska och engelska i tal och skrift. Rollen ställer krav på att du flexibelt kan resa i tjänsten. Erfarenhet från en säljdriven organisation är meriterande.

Vi erbjuder


En omväxlande tjänst i en internationell miljö på ett företag i framkant inom sin bransch där du får chansen att vara med på en spännande tillväxtresa. Du förväntas ta stort eget ansvar och har även möjligheter att vara med och påverka och förbättra ytterligare. Våra anställda uppmuntras att utvecklas och det finns goda karriärmöjligheter inom företaget.


 


Vilka är vi?


Stanley Black & Decker är världens största verktygs- och lagringsföretag, världens näststörsta kommersiella elektroniska säkerhetsföretag och en världsledande leverantör av mekaniska fästsystem med unika och kraftfulla tillväxtplattformar inom olje- och gas- och infrastrukturindustrin. Läs gärna mer på vår hemsida; http://www.stanleyblackanddecker.com/who-we-are/about-us


 


Vill du veta mer?


I den här rekryteringen samarbetar vi med rekryteringsbyrån Wise Professionals. För att säkerställa en objektiv och icke-diskriminerade rekrytering kommer du att få genomföra arbetspsykologiska tester om du går vidare i denna process.


Har du frågor om tjänsten kan du kontakta ansvarig rekryteringskonsult Ida Wassberg på ida.wassberg@wise.se Du är varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 28:e september 2017.


 

Ansök här

Översikt

Placering

Göteborg, VTG

Bransch

Partihandel/Grossist/Import & Export

Anställningsform

Heltid

Hemsida

www.wise.se

FacebookTwitter