|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Montörer mekanik/hydraulik Bor...

Spara företag som favoritSparat företagSpara jobbMejla jobbAlla Clockwork Bemanning & Rekrytering-jobb  Dela jobbRapportera denna annons
Montörer mekanik/hydraulik Borlänge jobb i Säter, Dalarnas Län Sverige

Montörer mekanik/hydraulik Borlänge

Om oss
Clockwork är det nya bemannings- och rekryteringsföretaget. Vi har lång erfarenhet från bemanningsbranschen och vet hur viktigt det är med stark lokal närvaro. Som ett fullserviceföretag inom bemanning och rekrytering hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra tjänster täcker allt från bemanning av industripersonal och tjänstemän, skolpersonal och större integrationsprojekt. Clockwork har idag ca 400 anställda och finns på elva orter från Stockholm i söder till Piteå i norr. Som ett led i att vara en av bemanningsbranschens mest attraktiva arbetsgivare fokuserar vi extra på friskvård med målet att ha branschens friskaste personal. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad. För mer info gå in på www.clockworkpersonal.se

Dina arbetsuppgifter
Som montör kommer du att ha varierande arbetsuppgifter. Du kommer bland annat jobba med gruv och bergbrytningsutrustning . Maskinerna är komplexa och innehåller avancerad mekanik. Du kan även komma att arbeta med installation av maskiner.

Produktionen är flexibel och sker till stor del under individuellt ansvar. Du samarbetar framförallt med andra montörer, konstruktörer och orderbehandlare.

Uppdragsperiod: Start omgående t.o.m. 6 månader framåt och chans till förlängning
Arbetstider: Dagtid, kl. 7:00-16:00
Arbetsomfattning: HeltidDin profil
Du har gymnasiekompetens, gärna inom fordonsindustri eller mekanik/hydraulik, samt goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift. Ett krav är att du har arbetslivserfarenhet av att ha jobbat med mekanik, hydraulik och el. Meriterande är om du är duktig på att läsa el- och hydraulikscheman. Har du tidigare erfarenheter från fordonsbranschen, gärna entreprenadmaskiner eller tunga fordon, är det meriterande.

Körkort B är ett krav.

Som person är du positiv, öppen och har lätt för att samarbeta med andra. Du är fokuserad på ditt arbete och har en drivande förmåga att ta ett omfattande arbete från start till mål. Du är noggrann, har ett gott ordningssinne samt har en förmåga att arbeta strukturerat.

Som konsult hos Clockwork ingår du i vårt team av kompetenta kollegor, där alla strävar mot målet att vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Ett av våra mål är att ha branschens friskaste personal, därför erbjuder vi dig som konsult ett generöst friskvårdsbidrag. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad, och det är på goda relationer vi bygger hela vår verksamhet. Kan du identifiera dig som en av oss? Då är du varmt välkommen med din ansökan! Sista ansökningsdag är 2017-04-09.

För frågor om tjänsten, kontakta konsultchef Jan Henriksson på tel: 0733-51 27 23 mail: jan.henriksson@clwork.se eller konsultchef Linn Skoglund på tel: 0733-51 27 19 mail: linn.skoglund@clwork.se.
Sök tjänsten via www.clockworkpersonal.se.logo