|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Montörer

 
 
 
 
 
 
 

Översikt

Placering
Hässleholm
Bransch
Tillverkning/Produktion
Referensnr
5527

Montörer

 

Dina arbetsuppgifter
Vi ser ett ökat behov av montörer hos våra kunder i och kring Hässleholm. Det rör sig om både enklare och mer kvalificerad montering där kraven på noggrannhet är höga samtidigt som arbetstempot är högt.

Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet från montering av produkter främst inom metall sedan tidigare. Erfarenheter som kvalificerad montör, verktygsmakare eller liknande är meriterande. Kanske har du en utbildning inom fordon/mekaniskt/industri-program och du har ett intresse för att skruva och meka. Att smutsa ner händerna eller att anstränga dig fysiskt är inget som avskräcker dig.

Det är viktigt att du är driven och ansvarstagande i ditt arbete samtidigt som du har en hög arbetsvilja. Din samarbetsförmåga är god och du bidrar till ett gott arbetsklimat.

Sista ansökningsdag
Låter ovan intressant så tveka inte att skicka in din ansökan via vår hemsida www.maxkompetens.se. senast 25/1 2017.

Om oss

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering inriktat mot teknik, IT och industri. Vi är auktoriserade genom Bemanningsföretagen Almega och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Våra konsulter är vår främsta tillgång och vi erbjuder friskvårdsbidrag samt försäkringar för att du som konsult ska trivas och må bra. Ledorden i vår verksamhet är kreativitet, ansvar och kompetens.

Vi startade vår verksamhet 2003 och har idag kontor på tio orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har dagligen mellan 350-400 konsulter ute på uppdrag. Koncernbolaget Maxkompetens Sverige AB är noterat på Nasdaq First North under kortnamnet MAXK och i koncernen ingår även elevhälsabolaget SkolPool Sverige AB.

 

Annonsverktyg

  • Skriv ut
  • Dela jobb