|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Montör med erfarenhet från for...

 
 
 
Palm & Partners är ett av Sveriges mest erfarna HR-bolag med moderna metoder och starka nätverk. Vi arbetar med stort engagemang i resultatet, personalen och rätt arbetsmodell anpassat för din marknad.
Översikt

Placering

Falkenberg

Bransch

Tillverkning/Produktion

Anställningsform

- Heltid

- Visstidsanställning

Karriärnivå

Grund

ANSÖK HÄR

Montör med erfarenhet från fordonsindustrin sökes till Specialkarosser AB

Palm & Partners


Arbetet hos oss på Palm & Partners ska genomsyras av engagemang, expertis och resultat. Vi erbjuder dig chansen till personligutveckling, ett socialt sammanhang samt en kompetensfördjupning inom en rad olika yrken och branscher. Våra uppdrag är oftast av långsiktig karaktär och merparten av anställningarna leder till tillsvidaretjänst antingen hos oss eller våra kunder. Vi ser det som att vår viktigaste uppgift är att generera ett positivt resultat för våra medarbetare och kunder. Till din hjälp har du en erfaren konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag och i din utveckling.

Självklart är vi ett auktoriserat Bemanningsföretag och vi har kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Arbetsbeskrivning
Nu söker vi en montör till Specialkarosser AB i Ätran som har monteringsvana och ett teknik/fordonsintresse. Du kommer att tillsammans med andra skickliga yrkesmän arbeta med kvalificerad montering med stor produktflora. Innehållet i arbetet innebär stor arbetstillfredsställelse med specialanpassade lösningar och företaget är marknadsledande inom sitt område. Önskvärt, förutom montering, är att du till viss del behärskar el- montage. Vi förutsätter att du som söker har arbetat med, och har kunskap kring, ritningsläsning.

Utbildning
Gymnasial utbildning med teknisk/praktisk inriktning, gärna från fordonsprogram.

Erfarenhet
Det är en fördel om du har erfarenhet av montering, gärna från fordonsindustrin.
Körkort är ett krav för tjänsten.


Personliga kvalifikationer
Vi ser att du är en ansvarskännande, noggrann samt flexibel person med god samarbetsförmåga. Du skall ha ett strukturerat arbetssätt och ha viljan att lära dig nya saker. Det är viktigt att du är tekniskt intresserad och sätter ett stort värde i att leverera kvalitativa produkter på ett effektivt sätt.

Lön och anställningsvillkor
Enligt överenskommelse och avtal.

Ansökan
Sker via Palm & Partners hemsida. Urval och intervjuer ske löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Frågor besvaras av konsultchef Ellinor Dam på Palm & Partners 0708-468856, ellinor.dam@palmpartners.se.

Startdatum
Enligt överenskommelse.

Uppdragslängd
Visstid om 6 månader med möjlighet till tillsvidareanställning.