|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Montör

 
 
 
 
 
 
 

Översikt

Placering
Kristianstad
Bransch
Tillverkning/Produktion
Referensnr
5532

Montör

 

Makxompetens

Dina arbetsuppgifter
Till en våra kunder någon mil utanför Kristianstad söker vi nu montörer.

Du kommer att arbeta med finmontering av kundens produkter. Monteringen sker vid olika stationer där du följer de ritningar och monteringsanvisningar som finns.

Din profil
Vi söker dig som tidigare har testat på att arbeta som montör eller med andra arbetsuppgifter som kräver att man är flink i fingrarna. Du behöver också ha god förståelse för hur man läser och följer enklare monteringsanvisningar och ritningar. Har du någon sorts elkunskap eller elbakgrund så ser vi väldigt positivt på detta. Vidare krävs det att du har goda kunskaper i det svenska språket för att kunna läsa och förstå de instruktioner som kommer att ges på arbetsplatsen. Då man står upp hela arbetsdagen vid sin monteringsstation så behöver man också ha relativt god fysik.

Dina personliga egenskaper är av största vikt för detta uppdrag. Din inställning och din vilja att utföra ditt arbete på bästa sätt är väl så mycket värt. Vidare är du en ansvarsfull person som tycker om att arbeta med ordning och reda runtomkring dig. Du tycker om att träffa nya människor och att lyssna in gruppen som du möts av för att snabbt kunna komma in i arbetsuppgifterna och arbetsgruppen.

Sista ansökningsdag
Just nu arbetar man dagtid men skiftarbete kan komma att bli aktuellt. Längden på uppdraget varierar från kortare till mer långsiktigt, allt beroende på hur kundens behov ser ut.

Låter ovan intressant så tveka inte att skicka in din ansökan till oss via vår hemsida, www.maxkompetens.se. Sista ansökningsdag är den 31/1 2017.

Om oss

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering inriktat mot teknik, IT och industri. Vi är auktoriserade genom Bemanningsföretagen Almega och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Våra konsulter är vår främsta tillgång och vi erbjuder friskvårdsbidrag samt försäkringar för att du som konsult ska trivas och må bra. Ledorden i vår verksamhet är kreativitet, ansvar och kompetens.

Vi startade vår verksamhet 2003 och har idag kontor på tio orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har dagligen mellan 350-400 konsulter ute på uppdrag. Koncernbolaget Maxkompetens Sverige AB är noterat på Nasdaq First North under kortnamnet MAXK och i koncernen ingår även elevhälsabolaget SkolPool Sverige AB.

 

Annonsverktyg

  • Skriv ut
  • Dela jobb