|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Meriterande sommarjobb till Or...

 
 
 
Jobs
Dela jobbet
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Plus
 • Share Icon

Meriterande sommarjobb till Orkla Confectionery & Snacks


Har du erfarenhet från affärssystemet SAP? Är du dessutom en person som drivs av att ge god service och är noggrann? Då är detta tjänsten för dig. Vi söker nu en sommarvikarie till kundserviceteamet på Orkla Confectionery & Snacks med start i juli och sex veckor framåt. Arbetet innebär mycket kontakter med kunder och administration av ordrar i affärssystemet SAP. Kontoret är beläget i Solna Business Park och du kommer att arbeta kontorstider.

Om tjänsten

Academic Work söker för Orkla Confectionery & Snacks en medarbetare till kundservice på heltid under sex veckor i sommar. Du kommer att arbeta kontorstider på deras kontor i Solna. Du kommer att ha ett nära samarbete med företagets produktionsanläggningar och försäljning runtom i landet. På kontoret har de en jämn könsfördelning och även en jämn åldersstruktur. Som ordermottagare kommer du att arbeta med snabbrörliga konsumentvaror vilket innebär att det är ett högt tempo och snabba förändringar. Du kommer ha kontakt med kunder via telefon, mail och dokumenterar allt i ordersystemet SAP.

Arbetsuppgifter

I rollen på kundservice har du ansvar för orderprocessen. Detta innebär att du tar emot, registrerar, bekräftar, levererar och fakturerar inkommande kundorder. I detta arbete har du daglig kontakt med våra produktionsanläggningar och lager i Kungälv och Filipstad. I tjänsten ingår även att hantera reklamationsärenden. Du bidrar även till att utveckla kundrelationen tillsammans med KAM. Du ingår i ett litet team i Solna och rapporterar till Chef Planning & Customer Service.

Vi söker dig som

Har något/några års erfarenhet av att arbeta med kundservice, ordermottagning eller liknande arbetsuppgifter. Du har gymnasiekompetens eller motsvarande, gärna med inriktning mot ekonomi, IT eller logistik. En stor del av arbetet sker i SAP varför kunskaper i detta eller annat affärssystem är meriterande. För att lyckas i rollen krävs att du har:

 • Student på minst 50%

 • Kunskaper i Excel och att du är bekväm med grundläggande funktioner som att hantera summeringsfunktioner, leta rader och söka efter värden.

 • Kan hantera svenska och engelska i såväl tal som skrift

 • Meriterande med erfarenhet av arbete inom Supply Chain och/eller med snabbrörliga konsumentvaror (FMCG)

Då du är Orkla Confectionery & Snacks ansikte ut mot kund ställer vi mycket höga krav på att du är serviceinriktad, kommunikativ och lösningsorienterad. Du trivs med att arbeta över telefon och per mejl och uttrycker dig professionellt i tal och skrift. Det är även väldigt viktigt att du är noggrann och ansvarstagande samt att du är stresstålig. Trivs du med att ge bra service i ett högt tempo utan att ge avkall på kvalitet är detta en tjänst för dig!

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Skicka in din ansökan omgående då vi går igenom urvalet löpande.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts03@academicwork.se under kontorstid. Ange gärna annonsid i ditt mail.

START: 3/7

OMFATTNING: Heltid, 6 veckor

UPPSKATTAD ARBETSTID: 08:00-17:00

PLATS: Stockholm

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och har några års arbetslivserfarenhet, är nyutexaminerad eller fortfarande studerar på högskola/universitet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

Information om företaget

Orkla Confectionery & Snacks Sverige är en ledande kex- och snacksleverantör med välkända och starka varumärken inom respektive kategori. OLW tillverkar och säljer produkter inom segmenten chips, nötter, popkorn, dippmixer och ostsnacks. Ett exempel är klassiska OLW Cheez Doodles som är marknadens största snacksprodukt. Under varumärket Göteborgs finns de välkända varumärkena Ballerina, Singoalla, Brago, Guld Marie, Singoalla, Kung Oscar Pepparkakor, Göteborgs Utvalda m fl. Orkla Confectionery & Snacks Sverige, med ca 650 medarbetare och en omsättning på 1,2 miljarder, ingår i affärsområdet Orkla Confectionery & Snacks som återfinns i de nordiska länderna och Baltikum. Bolaget är en del av den norska börsnoterade Orkla-koncernen, som är den största leverantören av märkesvaror till dagligvaruhandeln i Norden. Orkla Confectionery & Snacks Sverige AB söker en serviceinriktad och noggrann Ordermottagare till Solna, Stockholm.

 • Stockholm
 • Heltid
 • Kundtjänst
 • 14985306