|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Mekaniker - Himle/Varberg

 
 
 
Om jobbet
Titel: Mekaniker - Himle/Varberg
Verksamhetsområde: Mekaniker
Stad: Varberg
Sista sökdatum: 2017-01-31
Jobb Id: 20163361
 
Om Scania-Bilar Sverige AB
Scania-Bilar Sverige AB är ett bolag inom Scaniakoncernen, och distributör för Scanias produkter och tjänster på den svenska marknaden. Scania-Bilar Sverige ansvarar för ett brett produkt- och tjänsteutbud inklusive försäljning och service via ett återförsäljarnät med över hundra Scaniaanläggningar och 1 600 medarbetare, varav 600 personer i den egna återförsäljarverksamheten i storstadsregionerna Stockholm, Göteborg och Malmö. Huvudkontoret ligger i Stockholm, Kungens Kurva. Faktureringen 2014 uppgick till drygt 4 miljarder kronor. Av märket Scania registrerades 1 839 lastbilar och 68 bussar.

www.scania.com/karriar
 

Mekaniker - Himle/Varberg print Skriv ut
Scania-Bilar Sverige, Region Väst, söker Mekaniker.

Dina arbetsuppgifter
I din roll som mekaniker är du en viktig resurs, då våra kunder kräver professionell service och noggrannhet. Arbetsuppgifterna innebär att utföra service och reparationer på motorer, lastbilar och bussar.
 
Din profil
Du har tung fordonsteknisk utbildning eller motsvarande. Som person är du serviceinriktad, ordningsam, självgående och utför reparationer på ett professionellt sätt med hög kvalitet. Datorvana och datorkunskap krävs då arbetet i många moment kräver uppkoppling av dator mot fordon, med t.ex. SDP3 och Multi.

B-behörighet är ett krav, C och D är meriterande.
Erfarenhet från branschen är meriterande.
 
Du trivs i ett högt tempo och värdesätter samarbete med dina arbetskamrater. Du bidrar med gott humör och hög arbetsmoral. Dina bidrag med goda idéer i vårt förbättringsarbete välkomnas då vi ständigt utmanar våra processer.
 
Vi kan ge dig
  • Trivsam arbetsmiljö i en modern verkstad med duktiga kollegor inom reservdelar, verkstad och försäljning
  • Ett team av kompetenta och trevliga kollegor som kan hjälpa dig att växa med uppgifterna
  • Goda möjlighet till vidareutbildning och vidareutveckling inom Scaniaorganisationen
 
Arbetet sker på schemalagd tid, då vi har öppet mellan 07:00-24:00. Arbete på lördagar förekommer. Tjänsten är en heltidstjänst.
 

För mer information om tjänsten
Välkommen att kontakta Christer Jonson (Servicechef), 010-706 69 70.
 
Ansökan
Ansökan ska innehålla personligt brev, CV och för tjänsten relevanta betygskopior.

Välkommen med din ansökan.

Om du har problem att registrera din ansökan så kan du skicka din ansökan till kandidatbokning@scania.com
Ange Scanias Jobb Id och annonsrubrik i ämnesraden. Bifoga ditt CV, personligt brev samt relevanta kopior. Vi behöver också ditt fullständiga namn, personnummer, adress, e-post och mobilnummer för att göra din ansökan komplett.