|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Medborgarskolan söker Chef til...

 
 
 

Medborgarskolan söker Chef till löne- och redovisningsavdelningen

Har du bakgrund inom lönehantering och redovisning? Vill du arbeta med att leda personal i kombination med operativt lönearbete? Har du sinne för problemlösning och vill arbeta med utveckling av processer och rutiner? Då har vi tjänsten för dig!

Medborgarskolan söker nu en löne- och redovisningschef till redovisningscentralen som ansvarar för all löpande ekonomi- och lönehantering åt Medborgarskolans regioner. I din roll som chef ansvarar du för redovisning och lönehantering för Medborgarskolan i sin helhet, inklusive att vi följer gällande lagar och regelverk. Du leder, utvecklar och följer upp det dagliga arbetet tillsammans med 10 medarbetare. Du kommer även själv att arbeta viss del med operativ lönehantering.

Dina arbetsuppgifter innefattar:

• Personal- och budgetansvar
• Framtagning av arbets- och rutinbeskrivningar samt förbättringar och effektiviseringar
• Operativt lönearbete
• Ansvar för uppdatering av Medborgarskolans ekonomihandbok samt lönehandbok
• Medverka vid internutbildning inom ekonomi- och löneområdet

Uppdragsgivare: Medborgarskolan

Ort: Uppsala

Vem söker vi?
Du har relevant utbildning och mycket goda kunskaper både inom lön- och redovisningsområdet. Vidare har du några års erfarenhet av att arbeta som chef ex från redovisnings- eller löneavdelning. Du har god analytisk förmåga och är proaktiv i ditt sätt att agera. Du har även god systemkunskap, det är meriterande om du tidigare arbetat i Agda. Erfarenhet från politiskt eller förtroendemannastyrd organisation är en fördel.

Som person är du samarbetsorienterad och har ett stort intresse för att driva och utveckla rutiner och processer. Du arbetar strategiskt och strukturerat mot uppsatta mål. Du har lätt för att motivera medarbetare och kommunicerar på ett rakt, tydligt och pedagogiskt sätt.

Välkommen med din ansökan snarast, dock senast den 27 september, urval och intervjuer sker löpande. Ansökan sker via www.dfindfinance.se. Vid frågor kontakta Charlotta Ezitis Holmström, 0708 88 88 16 eller Isabell Bengtsson, 0703 39 62 80.

Företagsbeskrivning
Medborgarskolan skapar mötesplatser för dig som söker kunskap, utveckling och upplevelser. Vår verksamhet inspirerar till lustfyllt och livslångt lärande. Våra kärnvärden är individen i centrum, utveckling i samverkan, ömsesidig respekt och kunskapens egenvärde.

Medborgarskolan består av förbundskansliet, som är placerat i Uppsala, och åtta regioner. På förbundskansliet finns cirka 25 medarbetare. Läs mer på www.medborgarskolan.se

Om Dfind Finance
Dfind Finance är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat på ekonomi, finans och lön. Vår ambition är enkel — vi ska identifiera och attrahera de allra bästa ekonomerna på marknaden och överträffa våra kunders och kandidaters förväntningar.