|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Maskinoperatör till industrifö...

 
 
 
Palm & Partners är ett av Sveriges mest erfarna HR-bolag med moderna metoder och starka nätverk. Vi arbetar med stort engagemang i resultatet, personalen och rätt arbetsmodell anpassat för din marknad.
Översikt

Placering

Halmstad

Bransch

Tillverkning/Produktion

Anställningsform

- Heltid

- Visstidsanställning

ANSÖK HÄR

Maskinoperatör till industriföretag i Halmstad


Arbetet hos oss på Palm & Partners ska genomsyras av engagemang, expertis och resultat. Vi erbjuder dig chansen till personlig utveckling, ett socialt sammanhang samt en kompetensfördjupning inom en rad olika yrken och branscher. Våra uppdrag är oftast av långsiktig karaktär och merparten av anställningarna leder till tillsvidaretjänst antingen hos oss eller våra kunder. Vi ser det som att vår viktigaste uppgift är att generera ett positivt resultat för våra medarbetare och kunder. Till din hjälp har du en erfaren konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag och i din utveckling.

Vi kommer att erbjuda dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och sociala aktiviteter. Självklart är vi ett auktoriserat Bemanningsföretag och vi har kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Arbetsbeskrivning
Nu söker vi en maskinoperatör till ett av våra kundföretag inom tillverkningsindustrin. Som maskinoperatör ansvarar man för övervakning och skötsel av maskiner och detaljer i maskinlinjer. I arbetsuppgifterna kan även lättare montering förekomma.

Utbildning
Det är en fördel om du har någon form av industriteknisk utbildning samt innehar truckkort.

Erfarenhet
Vi ser gärna att du har en viss erfarenhet av att jobba som maskinoperatör/montör.

Personliga kvalifikationer
Som är person är du kvalitetsmedveten och har en positiv inställning. Det är viktigt att du har en teknisk förståelse och att du uppskattar ordning och reda. Vi hoppas att du är en god kollega som ställer upp för dina medarbete.

Lön och anställningsvillkor
Lön enligt avtal. Visstidsanställniing 6 mån med god chans till tillsvidareanställning.

Ansökan
Vi intervjuar löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.