|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Marknadsansvarig

Kentor
  • Kentor Banner
  • Kentor Banner
  • Kentor Banner

Marknadsansvarig

Vi söker nu en marknadsansvarig till vårt snabbt växande konsultföretag. Vi är en liten marknadsavdelning som jobbar tätt ihop och gör allt som rör både intern och extern kommunikation. Du behöver därför vara duktig inom alla områden och kunna arbeta såväl operativt som strategiskt. Du vill arbeta med allt från att arrangera event till att skriva debattartiklar och vara aktiv i våra digitala kanaler. Framförallt vill vi att du ska vara full av energi, ha en positiv attityd och inte vara rädd för att prova nya saker. Målet är att vi ska växa i takt med övriga företaget, vill du vara med på den resan och bygga upp vårt varumärke på den svenska marknaden?

Vem är du?

  • Du kan allt om verktygen och möjligheterna i de digitala kanalerna.
  • Du är grym på att formulera dig i både artikelform och i sociala medier.
  • Du har erfarenhet att B2B, gärna från IT-branschen.
  • Du trivs bäst med att jobba på ett företag med högt i tak och personligt ledarskap.
  • Du har arbetat i motsvarande roll i några år och trivs med att ha ett nära samarbete både internt och externt för att bygga upp vårt varumärke. Med ett stort engagemang och en hög leveransförmåga får du det att hända.

Vilka är vi?

Kentor ägs av Sopra Steria som är börsnoterat i Frankrike och en av de ledande aktörerna inom digital transformation i Europa. Koncernen har cirka 40.000 medarbetare i 20 länder och omsatte 3,7 miljarder Euro under 2016. Kentor som nu integreras med Sopra Steria Sverige är ett framgångsrikt konsultföretag med många mycket nöjda kunder och entusiastiska medarbetare. Vi har en kultur som inspirerar till kreativitet, där det är högt i tak och vi har kul på jobbet. Det går bra för oss och har så gjort sedan starten 1983, nu är vi 375 konsulter och finns i både Stockholm, Göteborg och S:t Petersburg. Känner du igen dig i beskrivningen och intresserad av mycket omväxlande och inspirerande jobb hos ett driftigt, framgångsrikt och framförallt kul företag?

Ansökan Ansök genom att klicka på knappen nedan.

Om du har frågor om tjänsten eller oss som bolag är du välkommen att kontakta vår Marknads- och kommunikationschef Monica Forsberg via mail monica.forsberg@kentor.se

 

Overview

Placering

STHM

Bransch

Marknad/Reklam/PR

Anställningsform

- Heltid

Kentor och Sopra Steria Sverige hjälper företag och organisationer att genomföra digitalisering och anpassningar för att öka sin konkurrenskraft och effektivisera sin verksamhet. Vår digitala och tekniska expertis, tillsammans med djup förståelse för olika verksamheter gör oss oslagbara när det gäller att driva digitalt förändringsarbete. Moving people - Moving technology. Vill du bli en av oss?