|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Managementkonsult till Ekan i ...

 
 
 
 
 
 
 

Översikt

Placering
Stockholm
Anställningsform
Heltid

Managementkonsult till Ekan i Stockholm

 

Ekan Management är ett managementkonsultbolag med 30 års erfarenhet av att hjälpa företag och organisationer att uppnå sina ambitioner. Bolaget har sitt ursprung i skandinavisk management genom en forskningsstiftelse vid Handelshögskolan i Göteborg. Verksamheten knoppades av 1985 och Ekan AB bildades. Ekan Management består idag av ett 50-tal managementkonsulter. Verksamheten utgår från våra kontor i Stockholm och Göteborg men huvuddelen av vår tid befinner vi oss på plats hos våra kunder. Vi sätter stolthet i vår profession och i det förtroende som våra kunder ger oss. Nu står vi inför en spännande och expansiv fas och söker därför, tillsammans med Oddwork, efter nästa Managementkonsult till vårt kontor och team i Stockholm!

Om tjänsten som Managementkonsult hos Ekan
Som Managementkonsult hos Ekan kommer du tillsammans med kollegor jobba i nära samarbete med kunden i syfte att utveckla deras verksamhet. Samtidigt arbetar du även proaktivt med att identifiera behov och skapa nya affärsmöjligheter hos befintliga kunder. Du kommer ingå i ett drivet och engagerat team med bred kunskap och kompetens inom affärsområden som fastighet och offentlig verksamhet. Där du bland annat kommer att arbeta med processutveckling, kravformulering, behovsanalys, ekonomistyrning samt verksamhetsutveckling.

I din roll som Managementkonsult hos Ekan samarbetar du och fungerar som ett stöd gentemot dina närmaste kollegor i pågående projekt.

Vi söker dig som...
... är en driven och självgående person med stor social- och kommunikativ förmåga, en kombination som gör att du arbetar lika bra i team som på egen hand! Du är analytisk både på detaljnivå och ur ett helhetsperspektiv vilket gör att du har förmåga att kombinera både konkreta och abstrakta faktorer i dina projekt. Som person är du relationsskapande och lösningsorienterad, där du agerar prestigelöst samtidigt som du alltid intar en professionell och representativ roll! – Vi ser dig som en social kameleont!

Vi ser att du har jobbat något eller några år och kan ha en magister eller master med bakgrund i ekonomi, systemvetenskap eller civilingenjör. Du vill ständigt växa i din roll och få chansen att visa vad du går för och är nu redo att bygga vidare på din karriär!  Du ser styrkan i att vara en del av ett bolag som bygger sin verksamhet på värderingar från svensk managementkultur och du lockas av bolagets kundlöften om utmaning, involvering och förverkligande.

Som en del av Ekans team kommer att du att verka i en entreprenöriell miljö med stark tillväxt, varpå vi söker dig som är både initiativtagande och självgående! I rollen som Managementkonsult hos Ekan är det ett krav att du hanterar både engelska och svenska i både tal och skrift på affärsnivå.

Vad Ekan erbjuder dig
Hos Ekan erbjuds du en betydelsefull roll för ett bolag i tillväxtfas! I din roll kommer du att tillsammans med kollegor jobba i nära samarbete med kunder i syfte att utveckla deras verksamhet, samtidigt som det finns stort utrymme för dig att växa inom bolaget! Du kommer att utgå från vårt kontor i Stockholm, med flexibilitet för resande för att vara på plats hos våra kunder.

Företagskulturen kännetecknas av full fart, högt i tak, professionalism och en öppen och välkomnande stämning! Som Managementkonsult kommer du arbeta heltid från måndag till fredag med fast lön.

START: Enligt överenskommelse
PLATS: Stockholm
OMFATTNING: Heltid
LÖN: Fast lön
KONTAKT: Talent Manager Jennifer Eriksson, jennifer@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2017-10-06

Är detta du? Skicka in din ansökan med CV omgående då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag! Vi ser fram emot att höra av dig.

Hire personality. Train skill. And be awesome at your employer branding. Vi tror att världen blir en bättre plats om människor får göra det de verkligen brinner för. Oddwork finns här för att göra det möjligt! Som rekryterings- och employer brandingbolag matchar Oddwork talanger med nästa karriäräventyr samtidigt som vi hjälper företag att skapa starkare företagskulturer och kommunicera de äventyr och möjligheter som finns inom just deras världar. Vi vet att det är när rätt talang och rätt företag träffas som magi får möjlighet att skapas!
 
Nyfiken och vill veta mer? Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här!
 

Annonsverktyg

  • Skriv ut
  • Dela jobb

Fler jobb