|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Redovisningsekonom till uppdra...

Jobs
Dela jobbet
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • Share   Icon

Redovisningsekonom till uppdrag i Stockholmsområdet


Arbetsbeskrivning:
Vi på Jurek söker nu dig, Du som tidigare har arbetat som redovisningsekonom och har flerårig dokumenterad erfarenhet av löpande bokföring, avstämningar, rapportering, skatter, moms, bokslut och årsredovisningar. Detta för spännande konsultuppdrag i Stockholmsområdet.

Du erbjuds:
Då detta är ett konsultuppdrag kommer du att vara anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning, men arbeta ute hos vår kund. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens.

Om företaget:
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management, och vår grundinställning är enkel. Vi vill erbjuda våra kunder bästa möjliga rekrytering och bemanningstjänst. För det krävs det att våra konsulter och kandidater är de bästa möjliga på marknaden. Därför ställer vi höga krav på såväl konsulter som kandidater, men i gengäld erbjuder vi också bland Sveriges allra bästa möjligheter till roliga, utvecklande och lönsamma uppdrag och anställningar för alla inom vårt nätverk. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag.

Vem är du?
Vi söker dig som har en universitetsexamen eller är yrkesutbildad inom ekonomi och som har minst 3 års arbetslivserfarenhet från en roll som redovisningsekonom. Detta för att du snabbt ska kunna sätta dig in i arbete. Som person är du noggrann, strukturerad och ambitiös. Du är även prestigelös och ödmjuk och har en stark initiativtagande, driven sida.  Vidare lägger vi stor vikt vid din positiva inställning och din förmåga att arbeta såväl självständigt som i grupp.

Det är meriterande om du har erfarenhet av olika ekonomisystem samt besitter goda kunskaper inom MS Office, med fokus på Excel. Vi ser även att du är flytande i svenska och engelska i både tal och skrift.

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning:
Visstid Heltid

Kontakt:
För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Sophie Paus på Sophie.paus@jurek.se

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!


  • Stockholm, STHM
  • Ekonomi/Finans
  • ZL_E3B97C25-BB35-493A-A8C3-D1AC08A5123C