|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Lunds kommun söker Kundservice...

Manpower AB

Lunds kommun söker Kundservicehandläggare


Lund är en kommun präglad av kunskap, innovation och nytänkande. Staden lockar människor som vill förändra världen. I Lunds kommun arbetar drygt 9 000 personer med att skapa bästa möjliga förhållanden för våra 117 000 invånare, våra företag och för alla som besöker oss.

Lunds Renhållningsverk är en kommunal förvaltning med affärsdrivande verksamhet inom avfalls- och återvinningsbranschen. Den huvudsakliga verksamheten är att samla in avfall och returmaterial från kommunens hushåll och verksamheter. Utvecklingsprojekt bedrivs med miljöfokus för att kunna erbjuda god service och kvalitativa tjänster till kunderna. Lunds Renhållningsverk, som har drygt 100 anställda är miljö-, kvalitet-, och arbetsmiljöcertifierade.

Arbetsuppgifter:

Renhållningsverket har ett kundtjänstteam med flera kundservicehandläggare som har kontakten med kunder och handlägger beställningar, abonnemangsändring, registrerar och kvitterar ordrar. Tjänsten innebär mycket kundkontakt via telefon, mail och formulär men även en del kontakt med chaufförer för att lösa mindre ärenden.

Kundservicehandläggaren arbetar på avdelningen ekonomi/kundtjänst och rollen innebär även arbetsuppgifter som registrering av leverantörsfakturor, kontering fakturor, intern kontroll, diarieföring och kravhantering.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har lägst gymnasiekompetens. Vi vill att du har erfarenhet av arbete i kundtjänst. Det är meriterande om du har erfarenhet av reskontrahantering eller ekonomiarbete. Uppdraget innebär mycket kundkontakt och vi söker dig som brinner för att ge god service, med kunden i fokus. Du har god samarbetsförmåga och kan snabbt lära dig nya områden. Du är tydlig, har en kommunikativ förmåga och mycket goda kunskaper i svenska, såväl i tal som i skrift. Vi vill även att du behärska engelska i tal, ytterligare språkkunskaper är meriterande. För att klara uppdraget krävs en hög IT-mognad då du arbetar i flera IT-baserade system. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet för tjänsten.

Kontaktperson:

I denna rekrytering samarbetar Lunds Renhållningsverk med Manpower Group AB. Tjänsten söker du via ansökningslänken nedan med ett registrerat och uppdaterat CV och ett ansökningsbrev där du berättar varför du söker tjänsten samt hur du matchar dig själv mot utställd annons. Ansvarig rekryteringskonsult är Susanne Lindell på telefon 040- 660 6364 och sista ansökningsdag är den 3 mars.

Välkommen med din ansökan!


Korta fakta:
 • Företag: Manpower
 • Tjänst: Stat och kommun
 • Placeringsort: Helsingborg Malmö, SKÅ
 • Anställningsform: Heltid
  Tillsvidare
 • Relevant arbetserfarenhet: 2 till 5 år
 • Referensnummer: 18459_1487342239
Kontaktperson:
 • Susanne Lindell
Ansök här
 • Facebook
 • Dela jobb