|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Lokalvårdare sökes till Vallen...

Vallentuna Kommun Header

Översikt

  • placering
    STHM
  • bransch
    Stat och kommun
  • anställningsform
    Heltid
Ansök härVallentuna

Vallentuna kommun är naturskönt beläget i nordöstra Storstockholm och har ca 32 000 invånare. I ett levande kulturlandskap erbjuder vi en attraktiv boende- och livsmiljö nära Stockholm, Arlanda och skärgården. Inflyttningstakten är hög och kommunen utvecklas snabbt.
Vallentuna Kommun Careers

Lokalvårdare sökes till Vallentunas städservice

Vill du arbeta med att ge Vallentuna kommuns verksamheter bästa möjliga städservice? Är du en person som gör det lilla extra i arbetet utan att tumma på kvalitén? Svarade du ja på frågorna, så tycker vi att du ska söka tjänsten som lokalvårdare i Vallentuna!


Städservice är en enhet inom fastighetsavdelningen. Vi är 40 medarbetare som städar åt kommunala skolor, bibliotek, vårdinrättningar och förvaltningskontor. Arbetsplatserna finns i hela kommunen.
Vi söker nu serviceinriktade och kvalitetsmedvetna medarbetare för lokalvård av skolor och andra lokaler.


ARBETSUPPGIFTER
Arbetet som lokalvårdare hos oss innebär att ge bästa möjliga städservice till våra kunder. Arbetet är omväxlande och kräver förmåga att ta egna initiativ. Du kommer att arbeta inom hela kommunen och i alla våra olika typer av lokaler.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har dokumenterad städerfarenhet och kunskap om olika rengöringstekniker. Du ska även känna till hur man hanterar städmaskiner samt ha kunskap om olika material och rengöringsprodukter. Det är meriterande om du har gymnasieutbildning, städutbildning och kan uppvisa SRY-bevis eller Pryl-certifikat. Det är även meriterande om du har datorkunskaper och B-körkort.


PERSONLIGA EGENSKAPER
För tjänsten krävs att du har lätt för att kommunicera och behärskar svenska i tal och skrift, eftersom du kommer ha kontakt med våra kunder.

Som person är du positiv och har en professionell inställning till lokalvårdsyrket. Du är serviceinriktad, kvalitetsmedveten och ansvarsfull och förstår hur viktig lokalvård är för våra kunder. Du är flexibel, kan ta egna initiativ och arbeta självständigt likaväl som du har god samarbetsförmåga. Då arbetet kan vara fysiskt ansträngande krävs god fysik.
Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper.


INFORMATION
Tjänsterna avser såväl längre som kortare visstidsanställningar, på heltid eller deltid. Tillträde så fort som möjligt eller enligt överenskommelse.
Arbetstiden är förlagd mellan 06.00–18.00.
Vi tillämpar individuell lönesättning.
Välkommen med din ansökan!

Registrera din ansökan längst ner på sidan senast 2017-10-06
Intervjuer kan komma att hållas fortlöpande.

OBS! Vi tar inte emot ansökningar/intresseanmälningar via e-post.

Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna städchef Sirkka-liisa Kaivola på telefon 08-587 850 90 där du även kan lämna ett meddelande så ringer vi tillbaka till dig alternativt e-post sirkka-liisa.kaivola@vallentuna.se

Mer information och fackliga representanter hittar du på www.vallentuna.se/ledigajobb
Vi undanber oss all kontakt med annonssäljare, rekryterings- och bemanningsföretag i detta uppdrag.
Vallentuna Kommun logo