|

Ta emot liknande jobb via mejl för

livsmedelsarbetare

 
 
 
Palm & Partners är ett av Sveriges mest erfarna HR-bolag med moderna metoder och starka nätverk. Vi arbetar med stort engagemang i resultatet, personalen och rätt arbetsmodell anpassat för din marknad.
Översikt

Placering

Malmö

Bransch

Tillverkning/Produktion

Anställningsform

- Heltid

- Tillsvidareanställning

Karriärnivå

Grund

ANSÖK HÄR

livsmedelsarbetare


Arbetet hos oss på Palm & Partners ska genomsyras av engagemang, expertis och resultat. Vi erbjuder dig chansen till personligutveckling, ett socialt sammanhang samt en kompetensfördjupning inom en rad olika yrken och branscher. Våra uppdrag är oftast av långsiktig karaktär och merparten av anställningarna leder till tillsvidaretjänst antingen hos oss eller våra kunder. Vi ser det som att vår viktigaste uppgift är att generera ett positivt resultat för våra medarbetare och kunder. Till din hjälp har du en erfaren konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag och i din utveckling.

Självklart är vi ett auktoriserat Bemanningsföretag och vi har kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Arbetsbeskrivning
För kunds räkning söker vi livesmedelsmedarbetare för tillverkning av strössel i Malmö. Du kommer bli upplärd hos kunden och hur deras maskiner fungerar. Arbetet kräver noggranhet samt förståelse för att det är livsmedel du ska tillverka. Om du har erfarenhet från storköksarbete eller liknande är det ett stort plus. arbetet är tvåskift måndag till fredag. eventuella frågor besvaras av Martin Andersson 0739600338

Utbildning
Gärna från storkök eller livsmedelsproduktion.

Erfarenhet
Gärna från livsmedel eller kök.

Personliga kvalifikationer
Arbetet kan delvis vara tungt och kräva god fysik. Det förekommer både mycket nötter och mjölkprodukter i tillverkningen.

Lön och anställningsvillkor
Gällande kollektivavtal.

Ansökan
Välkommen med din ansökan omgående.

Startdatum
Omgående