|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Ledande säljbolag söker en dri...

 
 
 

Ledande säljbolag söker en driftig Account Manager

Om företaget
Ett av Sveriges ledande säljbolag söker nu en driftig Account Manager som vill hjälpa dem att växa i sociala medier. Tjänsten startar omgående och gäller två månader framöver med goda chanser till förlängning.

Urval sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag!


Dina arbetsuppgifter
Vi söker dig som vill arbeta med försäljning och sociala medier. Som Account Manager kommer du bland annat att leta efter nya platsannonser, publicera platsannonserna på Facebook samt ansvara över mailkontakt med respektive kund. Du behöver ha en god datorvana, förståelse för försäljning och vara kommunikativ i såväl tal som skrift. Vi erbjuder dig en ljus och luftig arbetsplats som andas framåtanda och kreativitet.

Din profil
Som person är du driven, social och kreativ. I ditt arbetssätt är du effektiv, noggrann och kan ta snabba beslut. Vi ser gärna att du arbetat med någon typ av försäljning sedan tidigare och är administrativt lagd. Vill du bli en del av ett nytänkande och kreativt företag och utvecklas inom sälj och sociala medier är detta tjänsten för dig!
Tjänsten är ett konsultuppdrag vilket innebär att du är anställd av Studentwork och arbetar som konsult hos vårt kundföretag.


Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Apply Online
  • Företag: Studentwork
  • Titel: Mediaförsäljning
  • Kategori: Försäljning/Affärsutveckling
  • Employment: Heltid, Visstidsanställning
  • Placement: Stockholm
  • Published: 2017-03-14
Apply Online

OM OSS

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studerande och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet. Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.