Vill du vara med på Capgeminis resa i uppbyggandet av vår nya satsning inom Microsoft Dynamics 365? Då ska du fortsätta läsa! Stort fokus kommer ligga på kundnytta, engagemang och teamwork, där du kommer vara högst delaktig i att bygga vår nya verksamhet. Du som vill vara med på vår resa framåt och bli en del i en organisation där vi lever efter filosofin “People matter, results count”, bör skicka din ansökan redan idag!

Om uppdraget

Som Finance LEAD i Microsoft Dynamics 365 kommer du arbeta med implementeringar och verksamhetsförbättringsuppdrag hos våra kunder. Vår målsättning är att skapa resultat hos våra kunder med Microsoft Dynamics 365 som plattform. Rollen innebär även att hålla sig uppdaterad med vad som händer inom Dynamics 365 Finance och ansvara för den interna kompetensutvecklingen inom området.

Din profil

Vi söker dig med en akademisk examen eller liknande, och som har erfarenhet av Finance i Dynamics 365 eller AX2012. Du är analytisk och kan sätta dig in i kundens verksamhet och behov, likväl som du har en mycket god förståelse för affärsprocesser kopplat till Finance. Du kommer ha en rådgivande roll mot kund, och det kommer naturligt till dig att ta beslut som gagnar kunden. Du kommer bli en nyckelspelare i våra projekt som är kopplat till Finance. God kommunikationsförmåga såväl muntligt som skriftligt både på svenska och engelska är ett krav.

Vi erbjuder

Capgemini är en lyhörd organisation som månar om dig som individ och låter dig utvecklas både inom din roll och som person. Vill du fördjupa din inom ett visst område eller växa in i en ny roll?  Vi strävar hela tiden efter att du ska utvecklas! Vi har en tydlig kompetensutvecklingsmodell, som i kombination med utbildningar och certifikat, gör att du tar dig vidare i din karriär hos oss.

Vi erbjuder det bästa av två världar – globala muskler lokalt förankrade i svenskt affärsliv, i en familjär gemenskap. Tillsammans sitter vi på en kompetens som få andra kan matcha!

Om Capgemini

Med fler än 190 000 anställda i 40 länder firar Capgemini 50 års jubileum 2017. Som en av världens främsta leverantörer av management-, teknik- och outsourcingtjänster, rapporterade gruppen i 2016 en omsättning på 12,5 miljarder Euro. Tillsammans med våra kunder, skapar och levererar vi på Capgemini verksamhets-, teknik- och digitala lösningar som motsvarar kundernas affärsbehov och möjliggör innovation och konkurrenskraft. En starkt mångkulturell organisation ger oss möjligheten att utveckla ett unikt sätt att samarbeta, the Collaborative Business Experience™, som bygger på Rightshore®, vår globala leveransmodell.

Läs mer på www.se.capgemini.com

Rightshore® är ett registrerat varumärke som tillhör Capgemini

Ansökan

Urval sker löpande. Har du frågor eller funderingar kontakta gärna Fredrik Svensson, Project Manager, på fredrik.svensson@capgemini.com alternativt 0733 32 56 04 eller Annelie Hermansson, Rekryterare, annelie.hermansson@capgemini.com alternativ 0708 55 24 12.

Vi ser fram emot din ansökan!