|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Lantmätare / Lantmäteriingenjö...

 
 
 

Lantmätare / Lantmäteriingenjör / Ingenjör inom samhällsbyggnad

Om företaget
Vår kund är ett av Sveriges ledande företag inom el- och energisektorn. De utför underhållstjänster till nät- och energibolag, industrier, kommuner och landsting i hela Sverige. Nu vill de utöka sitt team och söker en lantmätare / lantmäteriingenjör / ingenjör inom samhällsbyggnad med start omgående, är du den vi söker?
Vi arbetar med ett löpande urval, välkommen med din ansökan redan idag!


Dina arbetsuppgifter
I den här rollen kommer du ha stor nytta av dina kunskaper inom fastighetsjuridik och fastighetsekonomi. Du kommer att arbeta med markförhandlingar och markvärdering vilket innebär mycket kontakt med markägare, myndigheter, lantmäteriet och andra intressenter. Vidare kommer du att arbeta med avtal gällande servitut. Du kommer även att arbeta med bygglov. Tjänsten beräknas starta 1 mars och pågå till 30 september, för rätt person finns därefter stora möjligheter till förlängning.

Din profil
Vi söker dig som har en ingenjörsutbildning inom lantmäteri / samhällsbyggnad eller liknande. Du är nyexad eller med ett par års erfarenhet. Du kan grunderna i GIS och känner dig trygg i frågor rörande fastighetsjuridik och fastighetsekonomi. Vidare har du mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift.
Som person är du kommunikativ och relationsbyggande. Du kan driva projekt självständigt och har ett strukturerat arbetssätt. Vidare är du serviceminded och prestigelös och hjälper gärna dina kollegor med deras frågor inom din expertis.
Tjänsten är placerad i Luleå, Uppsala eller Båberg, beroende på vad som passar dig bäst. En del resor ingår och vi ser gärna att du har B-körkort.


Om oss
Studentwork är ett bemannings- och rekryteringsföretag specialiserat på Rising and Experienced Graduates. Våra kandidater är studerande och personer i början av sin karriär - med upp till fem års arbetslivserfarenhet efter sin examen. Vårt mål är att vara en långsiktig partner för våra kunder och kandidater. Bli en del av vårt nätverk och läs mer på www.studentwork.se.

För CV-tips rekommenderar vi riktlinjerna i CV Guidelines, du får då rätten att pryda ditt CV med deras kvalitetsstämpel. Läs mer på www.cvguidelines.com.


Apply Online
  • Företag: Studentwork
  • Titel: Lantmäteri/Samhällsbyggnad
  • Kategori: Bygg/Anläggning/Infrastruktur
  • Employment: Heltid, Visstidsanställning
  • Placement: Trollhättan
  • Published: 2017-01-11
Apply Online

OM OSS

Vi är pionjärer inom talent relations, vilket kort sagt innebär att vi vet vilka talangerna är. Studentworks mål är att vara en långsiktig partner för både företag och privatpersoner. Genom ett ständigt uppdaterat nätverk av kandidater och spännande kundföretag – i alla storlekar, i alla branscher – kan vi ligga steget före och matcha rätt person med rätt företag. Vi är Studentwork. Vi vet vad talang är. Det är vårt jobb. Kontakta oss redan idag och bli en del av vårt nätverk.