|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Lagerpersonal

 
 
 
 
 
 
 

Översikt

Placering
Kristianstad
Bransch
Logistik/Transport
Referensnr
5534

Lagerpersonal

 

Maxkompetens

Dina arbetsuppgifter
Vi söker lagerpersonal som kommer att arbeta ute hos vår kund med orderplock och packning av dessa ordrar.

Din profil
Vi söker dig som har arbetat på lager tidigare och som trivs i denna miljö med tvära kast och högt tempo. Du har ett giltigt truckkort för A och B-truckar och tycker om att variera mellan att plocka ordrar och stå och packa produkter.

Det viktigaste är dock din inställning till att vilja lära och göra ett bra jobb. Du är noggrann och stresstålig, flexibel och har god prioriteringsförmåga. Du tycker om att arbeta i högt tempo och är inte rädd för att hugga i fysiskt om så behövs. Du har viss datavana och är inte rädd för att ta i fysiskt när så behövs.

För att vara aktuell för detta uppdrag krävs körkort och tillgång till bil för att kunna ta dig till arbetsplatsen då arbetstiderna kan komma att variera.

Sista ansökningsdag
Låter ovan intressant så tveka inte att skicka in din ansökan till oss via vår hemsida, www.maxkompetens.se. Sista ansökningsdag är den 31/1 2017.

Om oss

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering inriktat mot teknik, IT och industri. Vi är auktoriserade genom Bemanningsföretagen Almega och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Våra konsulter är vår främsta tillgång och vi erbjuder friskvårdsbidrag samt försäkringar för att du som konsult ska trivas och må bra. Ledorden i vår verksamhet är kreativitet, ansvar och kompetens.

Vi startade vår verksamhet 2003 och har idag kontor på tio orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har dagligen mellan 350-400 konsulter ute på uppdrag. Koncernbolaget Maxkompetens Sverige AB är noterat på Nasdaq First North under kortnamnet MAXK och i koncernen ingår även elevhälsabolaget SkolPool Sverige AB.

 

Annonsverktyg

  • Skriv ut
  • Dela jobb