|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Lagerarbetare på deltid till a...

 
 
 

Lagerarbetare på deltid till attraktivt modebolag

Söker du ett arbete på deltid inom lager och gillar att arbeta i ett fartfyllt tempo? Skulle du beskriva dig själv som flexibel, social och gillar att arbeta i team? Då har vi på Randstad det rätta extrajobbet för dig! Vi söker nu lagerarbetare på deltid till internationellt klädföretag, med start 27/9 i Eskilstuna.

Då vi nu söker personer för extraarbete är det i enlighet med vårt kollektivavtal viktigt att du som söker kan uppvisa intyg om att du har en annan huvudsaklig sysselsättning i form av exempelvis studier eller annat arbete med en omfattning om minst 50 %. Om du söker arbete på heltid hänvisar vi istället till våra utannonserade tjänster för heltidsarbete.

Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Randstad, men arbeta ute hos en av våra kunder.

Uppdragsgivare: Randstad AB

Ort: Eskilstuna

Omfattning: Deltid, 7.00-16.00 och 15.00-22.00. Start och upplärning 27/9 kl. 06-15-15.00 och tillsvidare.

Arbetsbeskrivning
Som lagerarbetare kommer du att arbeta med orderplock utifrån pick by voice. Uppdraget startar med en introduktion den 27/9 kl. 06.15-15.00 där du kommer att få träffa alla gruppledare liksom få en fadder och få testa på arbetet. Det finns goda kommunikationer till arbetsplatsen.

Kvalifikationer
Här behöver du ha;

  • kan uppvisa intyg om att du har en annan huvudsaklig sysselsättning i form av exempelvis studier eller annat arbete med en omfattning om minst 50 %. Om du söker arbete på heltid hänvisar vi istället till våra utannonserade tjänster för heltidsarbete.
  • fullständiga gymnasiebetyg.
  • goda kunskaper i svenska i tal och skrift.

Meriterande om du har arbetslivserfarenhet och lagervana sedan innan.


Vi söker dig som kan hantera ett högre arbetstempo då det kan bli mycket att göra vid vissa perioder. Vidare är du social och samarbetsvillig då man arbetar i team. Du är målinriktad och drivs av att arbeta mot uppsatta mål. Är du dessutom flexibel och gillar snabba puckar och kan anpassa dig efter arbetsplatsens behov. Då kan du bli en mycket uppskattad kollega och lagerarbetare.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad
Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Sista ansökningsdag: 2017-10-13, Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Camilla Wohlin | camilla.wohlin@randstad.se |

Om Randstad
Med över 600 000 anställda i fler än 39 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning. Vi är experter på att hjälpa arbetssökande att hitta rätt jobb. Genom oss kan du jobba som uthyrd konsult eller bli direktrekryterad till en tjänst hos någon av våra kunder. Vi har tusentals lediga jobb från Kiruna i norr till Malmö i söder, förhoppningsvis något som passar just dig.