|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Lönekonsult till Marginalen Co...

 
 
 
Amendo Jobs

Lönekonsult till Marginalen Core

Marginalen Core


Är du en erfaren lönekonsult som vill jobba på en modern, växande och framåtriktad arbetsplats? Gillar du personlig utveckling och vill du jobba tillsammans med engagerade, kompetenta kollegor? Då kan det vara dig vi söker.

Arbetsbeskrivning
Som lönekonsult ansvarar du för hela lönehanteringsprocessen inklusive avstämningar och rapportering för en grupp kunder. Du hjälper teamet med kvalitetssäkringar innan leverans, administrerar frånvarohantering och tjänstepensioner samt finns till hands för kundernas frågor. Du är med och startar upp nya kunduppdrag och vidareutvecklar befintliga kundkontakter. Rollen innebär även att fungera som ett stöd till kollegor samt att visa en god serviceanda både internt och externt.

Kvalifikationer och egenskaper
Vi söker dig som är trygg i din roll som lönekonsult och har minst 2-3 års erfarenhet och vana att arbeta med hela löneprocessen. Har du arbetat som konsult tidigare är det meriterande, dock inget krav. Det är viktigt att du trivs med samarbete och är proaktiv med en känsla för kundernas behov. Som person är du strukturerad och noggrann för att kunna hantera många kunder parallellt. Du har förmågan att bygga goda relationer, är ansvarstagande och har ett personligt driv att utvecklas. Du levererar service på hög nivå samt motiveras av att jobba mot deadlines. Flytande engelska och svenska är ett krav och det är meriterande om du jobbat med Hogia, Flex lön och Softone.

Om företaget
Vi är en modern redovisningsbyrå med 11 engagerade och kunniga redovisnings- och lönekonsulter. Konsultverksamheten tillhör affärsområdet Marginalen Core. Marginalen Core erbjuder ett brett spektrum av tjänster inom juridik, inkasso, ekonomiadministration och HR. För oss är det viktigt att varje individ har möjlighet att utvecklas och växa och vi erbjuder utveckling och flexibilitet för alla engagerade medarbetare. Marginalen Core ingår i Marginalen koncernen som grundades 1979 och har ca 330 medarbetare i Stockholm samt i Nederländerna, Lettland och Litauen. I koncernen ingår även Marginalen Bank som är en ny bank på den svenska marknaden. För mer information om företaget se http://marginalen.se

Om Amendo
I denna rekrytering samarbetar Marginalen Bank med Amendo Bemanning & Rekrytering och eventuella frågor ställs till rekryteringskonsulten Helena Öberg, helena.oberg@amendo.se .
Stämmer beskrivningen ovan in på dig ser vi gärna att du skickar in din ansökan online omgående på www.amendo.se. Intervjuer sätter igång vecka 33, men kommer att bokas under sommaren.


Om oss på Amendo

Mycket har hänt sedan vi 2001 drog igång vår verksamhet. Med unik branschkunskap inom ekonomi, bank, finans och försäkring tillsammans med vår vana av rekrytering är vi i dag ett av landets ledande konsult- och rekryteringsföretag. Det är vi stolta över, men aldrig nöjda med. Att hela tiden bli bättre driver oss framåt.

Vår vision är att vara Nordens största nischade konsult- och rekryteringsföretag för specialistkompetens inom ekonomi, bank, finans och försäkring.

Nischen gör oss till experter

Att behålla vår nisch är viktigt för oss eftersom det är där vi är experter. Därför har vi valt att gräva där vi står istället för att bredda verksamheten. Med det i åtanke har vi utvecklat konsult- och rekryteringslösningar på alla nivåer, från studenter och unga talanger till seniora chefer och specialister.

Vi har verksamhet i hela Sverige med kontor i Stockholm, Sundsvall, Göteborg, Borås och Skellefteå och fortsätter ständigt att växa. Det är en spännande resa!

www.amendo.se
Contact Amendo
 • Stockholm
  Humlegårdsgatan 17
  114 46 Stockholm
  Tel: 08-545 880 55

  Skellefteå
  Kanalgatan 77
  931 78 Skellefteå
  Tel: 070-391 74 34
  skelleftea@amendo.se
 • Sundsvall
  Sjögatan 13
  852 34 Sundsvall
  Tel: 070-299 95 65

  Borås
  Katrinedalsgatan 13A
  504 51 Borås
  Tel: 031-16 81 13
  boras@amendo.se
 • Göteborg
  Östra Larmgatan 13
  411 07 Göteborg
  Tel: 031-16 81 13