|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Lönekonsult till framgångsrikt...

 
 
 

2Complete - Rekrytering & bemanning

Lönekonsult till framgångsrikt bolag i Stockholm

2Complete

Dina arbetsuppgifter
I din roll som lönekonsult har du ett helhetsansvar för dina kunder gällande leveransen av deras lönehantering. Du hanterar vissa delar själv och samarbetar med verksamheten i Rumänien. Vidare kommer du deltaga på kundmöten och ha kontakt med kundernas anställda och sträva efter att utveckla leveransen och kundrelationen. Som lönekonsult hos vår kund har du också möjlighet att certifiera dig hos Srf till auktoriserad lönekonsult. Dina främsta arbetsuppgifter kommer innebära följande:

• Kundansvar för dina kunder

• Ansvara och operativt genomföra lönekörningen för de kunder du ansvara för

• Tolkning av kollektivavtal

• Hantera reseräkningar och friskvårdsbidrag

• Lösa eventuella problem och frågeställningar från kund samt deras anställda

• Delta i driftmöte med kund

• Delta vid implementering/utförande av företagets processer och strategier

• Aktivt arbeta för effektiviseringar och proaktivitet

Om företaget
Mer information om företaget ges vid en eventuell intervju.

Din profil
Kompetenskrav: Vi söker dig som har några års erfarenhet som löneadministratör / lönekonsult med goda kunskaper i Agda, Hogia eller HRM. Vidare har du goda kunskaper i kollektivavtal, pensionshantering och personaladministration.

Personliga egenskaper: För att trivas i rollen som lönekonsult bör du vara driven, kommunikativ, stresstålig och noggrann. Du har ett strukturerat arbetssätt och trivs i en miljö med högt tempo. Du gillar utmaningar och tar mycket eget initiativ och ansvar för ditt arbete. Att ge service i världsklass till dina kunder är en självklarhet.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Margareta Meek på telefon 070-942 59 95 eller margareta.meek@2complete.se

Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang, är professionella och har en passion för personal. Det är viktigt för oss att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekrytering eller bemanning. Det ska vara enkelt att arbeta med oss. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Almega bemanningsföretagen sedan 2012

apply
apply

Översikt

Placering:

Stockholm

Anställningsform:

Heltid
Tillsvidareanställning