|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Löneadministratör med goda red...

 
 
 

Om oss

Brightby är en del av Meritmind Group, en ledande koncern inom ekonomiområdet. Brightby erbjuder rekryterings- och konsultlösningar inom ekonomi och finans.

Brightby grundades hösten 2010 med ambitionen att erbjuda den kompetens som utgör grunden till en väl fungerande ekonomifunktion och har sedan dess arbetat med många av Sveriges största företag och genomför såväl rekryteringar som inhyrningar inom ekonomiområdet.

För dig som står inför utmaningen att hitta en ny medarbetare kan det kännas tryggt att veta att vi är specialister på just ekonomi och finansområdet. Vi förstår vad du behöver och kan snabbt få rätt person på plats, vare sig det gäller en fast tjänst eller en temporär lösning.

Vi erbjuder våra konsulter spännande uppdrag, en karriärmöjlighet inom koncernen, mentorskapsprogram och kompetenta kollegor.

Vår ambition är att vara ekonomi- och redovisningschefens givna val när denna ska rekrytera eller hyra in personal.


Löneadministratör med goda redovisningskunskaper till Stokvis Tapes i Norrköping

Brightby rekryterar för Stokvis Tapes räkning en duktig löneadministratör med goda redovisningskunskaper. Här får du möjlighet att vara verksam på en mindre ekonomiavdelning och utvecklas i takt med bolaget. Rollen är placerad på Stokvist Tapes huvudkontor i Norrköping och förväntas tillsättas snarast.

Arbetsuppgifter

I denna roll kommer du få möjligheten att ansvara för hela lönehanteringen från början till slut. Förutom lönehanteringen så kommer du också att ansvara för bolagets anläggningstillgångar samt kundreskontran, vilket kräver goda kunskaper inom redovisning.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat:

  • Lönehanteringen i företaget; löneutbetalningar, tillämpa beräkningar samt avstämningar, kontrolluppgifter och årskörningar i lönesystemet.
  • Hantering av konton i bokföringen som avser löner, pensioner, ersättningar samt sociala avgifter för bokningar och dokumentation i samband med månads- och årsbokslut.
  • Hanteringen av administrationen kring företagets tjänstebilar.
  • Anläggningsregistret: inlägg- och utrangering av inventarier, avskrivningar samt avstämning vid månads- och årsbokslut.
  • Kundreskontran: avstämning vid månads- samt årsbokslut, fakturering, registrera inbetalningar och förskott, administrera påminnelse- och kravhanteringen samt räntefaktureringen.

Kvalifikationer och egenskaper
Du som söker denna tjänst har relevant utbildning inom ekonomiutbildning, gärna med inriktning mot lön eller redovisning. Då du självständigt kommer hantera och ansvara för företagets löner bör du ha ett antal års erfarenhet i motsvarande roll och besitta god kännedom om lönehantering och tolkning av kollektivavtal. Vidare ser vi att du som söker denna tjänst har goda färdigheter i MS Office och det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av lönesystemet Agda och affärssystemet Jeeves. Med anledning av att du kommer vara verksam inom en internationell koncern hanterar du svenska och engelska väl både muntligt såsom skriftligt.

För att bli framgångsrik i rollen som löneadministratör på Stokvist Tapes är du van att arbeta strukturerat och har lätt för att ta till dig nya arbetsuppgifter. Som person beskrivs du som kommunikativ och serviceinriktad, du är bra på att samarbeta och bidrar till en god arbetsmiljö.

Om Stokvis Tapes
Stokvis Tapes är världens största oberoende tape konverterare av självhäftande komponenter. Stokvis Tapes Sverige har knappt 70 anställda i Norrköping och ägs av ITW (www.itw.com). ITW är ett amerikanskt konglomerat noterat på NYSE med 50 000 anställda och $ 15 miljarder i omsättning.

Läs även vidare på www.stokvistapes.se

Ansök här