|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Lärare i Sv/Eng åk 4-6 på Hägg...

Spara företag som favoritSparat företagSpara jobbMejla jobbAlla Sollentuna Kommun-jobb  Dela jobbRapportera denna annons
Lärare i Sv/Eng åk 4-6 på Häggviksskolan jobb i Stockholm, Stockholms Län Sverige

Lärare i Sv/Eng åk 4-6 på Häggviksskolan

I Sollentuna kommun jobbar vi mot ett gemensamt och tydligt mål - Sveriges bästa skola. Vi utvecklar våra undervisningsmetoder och vi delar med oss av vår kunskap. Vårt arbetssätt ger oss skickliga lärare, motiverade och engagerade föräldrar!

Sollentuna kommun är en av landets bästa skolkommuner. Våra elever når mycket goda resultat och vi arbetar målmedvetet med att utveckla skolan. Vi har en utbildningsstrategi som säger att alla elever ska ha godkänt i alla ämnen, att Sollentuna ska ha landets högsta meritvärden och att alla elever ska känna sig trygga i skolan. Vägen dit, till Sveriges bästa skola, kallar vi för Skolresan.

Vi söker dig, leg lärare i svenska och engelska för åk 4-6 som vill vara med på denna resa tillsammans med oss! Du kommer att arbeta i ett kreativt arbetslag med ett tiotal kollegor kring våra sex klasser åk 4-6. Tjänsten är på 100%. 

Häggviksskolan är en 4-9-skola med drygt 300 elever som tillhör Häggviks förskolor och skolor. Till skolområdet hör även Skälbyskolan (F-3) samt tre förskolor. På Häggviksskolan är vi ca 35 medarbetare uppdelade på tre arbetslag. Skolan ligger på promenadavstånd från Häggviks station i en härlig och klassisk byggnad som vi delar med Sollentuna Musikklasser. 

I Sollentuna kommun arbetar lärare och elever med Googles plattform, som bland annat består av Google Drive vilket möjliggör ett organiserat digitalt lärande mellan elever och kollegor. Alla lärare och elever har tillgång till en egen dator. 

Vi tror att du är en kompetent och engagerad lärare med stor förmåga att möta varje elev på bästa sätt. I klassrummet är du en trygg vuxen och din undervisning är kreativ och stimulerande, samtidigt som den vilar på forskning och beprövade metoder. Häggviksskolan är en mångkulturell skola där mångfalden bidrar till att alla elever kan vara sig själva - en skola där du som lärare kan göra stor skillnad!

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan annonsens slutdatum. Tveka därför inte att skicka in din ansökan redan idag!

Kontaktpersoner:
Magnus Gustafsson, tf rektor
tfn: +46 08-579 221 25
mob: 073-915 21 42
Sista ansökningsdag:
2017-06-04
Företagets hemsida:
http://www.sollentuna.se
Skriv ut

Sollentuna är en kommun som växer och utvecklas. Vi blir cirka 1000 personer fler varje år och är nu över 70 000 invånare. Sollentuna kommun har cirka 2 700 kompetenta och engagerade medarbetare. Vi strävar alltid efter att ge våra invånare och företagare bästa möjliga service. Jämlikhet och mångfald är viktigt för oss och vi behöver olika kompetenser i våra verksamheter. Vi erbjuder intressanta och omväxlande jobb som ger dig stora möjligheter utvecklas. Välkommen till oss!