|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Kvälls- och nattpigga studente...

 
 
 
Jobs
Dela jobbet
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Plus
 • Share Icon

Kvälls- och nattpigga studenter till bedrägerienheten på företag inom bank och finans


Är du intresserad av att ingå i ett team som utför dygnet-runt-bemanning för att kontrollera bedrägerier? Är du initiativtagande, vågar fatta snabba beslut och trivs i att arbeta självständigt? Vill du ha ett långsiktigt extrajobb där det erbjuds mer arbete under sommaren? En meriterande erfarenhet och en givande möjlighet för dig som är studerande

Om tjänsten

Academic Work söker för kunds räkning en medarbetare till bedrägerienheten på detta företag. Du kommer ha en viktig roll i att övervaka potentiella bedrägerier och blir en del i det team som arbetar kväll, natt och helg på avdelningen. De konsulter som arbetar där idag trivs mycket bra med både arbetsuppgifter och i teamet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos kunden.

Arbetsuppgifter

Som medarbetare på bedrägerienheten kommer du att ingå i ett team som i huvudsak utreder och hanterar korttransaktioner, i syfte att avgöra om det är en korrekt transaktion eller om det har skett ett bedrägeri. En introduktion kommer att ges i början av din anställning där verksamheten presenteras och arbetsuppgifterna introduceras. Om du vill arbeta i ett expansivt och internationellt företag där du har ett team att stötta dig emot, men samtidigt arbeta självständigt är detta ett arbete som kommer passa dig.

Du kommer till exempel att:

 • Ta emot samtal och mejl från kunder gällande potentiella bedrägerier

 • Göra administrativt arbete gällande bedrägerier i ärendehanteringssystemet

Söker du en spännande och omväxlande tjänst där du utifrån riktlinjer ska fatta beslut dagligen? Tjänsten innebär stort ansvar och eget initiativtagande för att leverera förstklassig service till samtliga företagets kunder i Sverige, Norge och Danmark. Detta är en perfekt chans för dig som vill knyta kontakter i branschen och få värdefull erfarenhet.

Vi söker dig som

 • Är studerande med minst 1,5 år kvar av dina studier och ser denna tjänst långsiktigt

 • Har intresse för bank- och finans

 • Har erfarenhet av att arbeta med telefonen som främsta arbetsredskap

Du trivs med att fatta egna beslut och att arbeta på egen hand, samtidigt som du är en lagspelare i ett större team. Det är meriterande om du har relevant erfarenhet från branschen eller liknande arbete. Eftersom du kommer ha kontakt med kunder i både Sverige, Norge och Danmark är det viktigt att du har goda kunskaper i det svenska och engelska språket. Meriterande är om du även kan danska eller norska.

Enheten kommer vara bemannad dygnet runt så vi söker dig som trivs med att arbeta självständigt kväll, natt och helger. Vissa veckor finns det även möjlighet att arbeta dagtid, men det är kväll, natt och helg som är det primära företaget behöver hjälp med att bemanna. Du kommer att ges en utbildning i samband med att du börjar och den kommer att vara på sex dagar och efter det kommer du att arbeta minst två pass i veckan. Under sommar och jul finns det ofta utrymme att arbeta mer.

Som person är du organiserad, trygg i dig själv och kommunikativ. Vidare är du en ansvarsfull person som får saker och ting att hända och som dessutom vill ge kunderna det lilla extra. Eftersom du kommer jobba självständigt under nätter och helger är det viktigt att du känner dig bekväm med det.

 • Start: Omgående

 • Omfattning: Deltid

 • Placering: Stockholm

 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på skrivteammailen@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

 • Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

SKYDD FÖR DIN PERSONLIGA INTEGRITET När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

Information om företaget

Vår kund är ett företag vars produkt är betal- och kreditkort. De arbetar med smarta betalnings- och finansieringslösningar till både privat- och företagskunder. De ingår i en av de största bankkoncernerna i Sverige och deras kontor är centralt beläget mitt i Stockholm. Företaget lägger mycket resurser på sin personal och vi har ett stort gäng nöjda och glada konsulter som arbetar där idag. Du kan nu bli en del av detta glada och ambitiösa gäng!

 • Stockholm
 • Deltid
 • Kundtjänst
 • 14985310