|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Kundtjänstspecialist till sven...

 
 
 

Kundtjänstspecialist till svenskt fintechbolag

Om företaget
Vi söker för kunds räkning en systemspecialist på heltid med start omgående. Vår kund är ledande inom leverans av affärssystem och digitaliseringslösningar för liv- och pensionsbranschens alla aktörer i Norden.
Urval sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag!


Dina arbetsuppgifter
Som systemspecialist kommer du att jobb med de senaste versionerna av produkterna och vara insatt i hur de integrerar med övriga system hos kunder. En systemspecialist är duktig på att ta till sig information och har förmågan att prioritera ärenden i ett högt arbetstempo. Arbetet består av avancerad problemlösning, till stor del i databaser, och du har förmodligen tidigare erfarenhet av teknisk support eller försäkringsverksamhet. Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning nu söker efter nya utmaningar, det är meriterande om du har erfarenhet av försäkringsbranschen.

Din profil
Vi söker dig som älskar att ta dig an komplexa problem och inser vikten av att tillsammans med andra vrida och vända på varje lösningsförslag tills den mest långsiktigt hållbara lösningen utkristalliserats. Förutom att du är både driven och prestigelös har du ett stort engagemang i allt du tar dig för. Du drivs av problemlösning men är också mån om att skapa öppna och genuina relationer till kollegor och kunder. Du vill vara länken mellan tekniken, systemet och kunden och har förmåga att kommunicera på ett strukturerat sätt i både tal och skrift.

Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Apply Online
  • Företag: Studentwork
  • Titel: Försäkring
  • Kategori: Försäljning/Affärsutveckling
  • Employment: Heltid, Tillsvidareanställning
  • Placement: Stockholm
  • Published: 2017-04-12
Apply Online

OM OSS

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studerande och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet. Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.