|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Kundtjänstrådgivare till SEB

 
 
 
Jobs
Dela jobbet
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Plus
 • Share Icon

Kundtjänstrådgivare till SEB


Här är det perfekta extrajobbet för dig som vill arbeta med kundservice på en av Sveriges storbanker. Det är en bra möjlighet för dig som ser dig själv inom bankvärlden i framtiden. SEB erbjuder dig utvecklingsmöjligheter inom banken och ser samarbetet som en bra resurs för att hitta stjärnor som sedan kan bli anställa direkt i banken efter examen.

Om tjänsten

Academic Work söker för SEBs räkning ett flertal kundtjänstrådgivare med start under höstterminen. Detta arbete är en stor möjlighet för dig som vill få erfarenhet och utvecklas inom bank- och finansvärlden och söker ett spännande jobb som du kan kombinera med dina studier. Du kommer att ingå i en studentpool och arbeta cirka två pass i veckan vilket motsvarar ungefär 10 timmar/veckan. Passen ligger vanligtvis mellan 09:00 - 15:00 eller 09:00-13:00. Det kortaste passet du kan få är 3 timmar. Du kan själv planera ditt arbete genom att lämna intresseanmälan de dagar du inte har något i skolan. Du kommer att arbeta på olika bankkontor runt om i Stockholm och får därför stora möjligheter att knyta kontakter.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och SEBs önskemål är därför att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos SEB.

Som konsult på Academic Work erbjuds du:

 • Kollektivavtal: Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.

 • Dedikerad konsultchef: Som anställd på Academic Work får du alltid en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Konsultchefens uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Arbetsuppgifter

Som kundtjänstrådgivare kommer du att arbeta med att vara bankens ansikte utåt mot kunderna och ge dem service i världsklass gällande bankens produkter och tjänster. Du kommer att vara den personen som kunderna först ser när de kommer in till banken och du kan få svara på frågor gällande exempelvis bankdoser, insättningar/utbetalningar och kontokort. Du kommer även arbeta under jul- och sommarledigheter och då få möjligheten att testa nya arbetsuppgifter och vara med i olika kontorstävlingar.

Du kommer till exempel att:

 • Ta emot kunder i kassan och vara behjälplig i deras ärenden som varierar väldigt mycket i karaktär

 • Hantera postväxlar, in- och utbetalningar

 • Arbeta med försäljning av bankens produkter genom att informera kunderna om exempelvis pensionspaket eller andra tjänster.

 • Arbeta med utåtgående/utåtriktat aktivitet med telefonen som redskap.

UTVECKLINGSMÖJLIGHETER: Ett flertal av Academic Works konsulter har blivit överrekryterade till SEB efter examen och du kommer i slutet av din studieperiod bli erbjuden ett samtal med HR-avdelningen för att visa vart du vill gå i din karriär.

Vi söker dig som

Vi söker dig som har minst 2 år kvar på din utbildning samt har en stor drivkraft och passion för att jobba med service och merförsäljning. Du har vidare ett genuint intresse för bank- och finans och ser detta som ett första steg i din karriär.

 • Är studerande på högskola eller universitet inom exempelvis ekonomi, juridik eller personalvetare

 • Har arbetat med service och försäljning tidigare

 • Har ett brinnande intresse för bank- och finansvärlden

Uppdraget kommer att starta med en e-utbildning, vilken du kan utföra hemifrån. Utbildningen omfattar sedan 10 dagars handledning då du kommer gå vid sidan av en senior kollega på ett av SEB-kontoren. Denna utbildning schemaläggs i samråd med dig för att passa ditt schema.

Det är en fördel om du bor relativt centralt i Stockholm då bankkontoren finns runtom i hela Storstockholm och du kommer att arbeta på olika kontor. Har du arbetat med telefonsupport/försäljning tidigare eller på ett bankkontor är det meriterande. Det är även ett plus om du behärskar fler språk än svenska och engelska.

Som person är du sälj- och serviceinriktad, initiativtagande och driven. Du är en ambitiös person som alltid vill prestera högt, samtidigt som du är ödmjuk och prestigelös i din framtoning. För att passa i rollen tror vi också att du är positiv, glad och gillar att arbeta i grupp. Det är även av stor vikt att du är stresstålig och hanterar pressade situationer professionellt. Du ser detta som ett första, värdefullt steg i din karriär och därför är ditt engagemang stort. Arbetet kräver att du är flexibel då deltagandet i poolen innebär att arbeta alltifrån schemalagda pass till att hoppa in vid med kort varsel.

Ett utdrag ur belastningsregistret och en kreditupplysning kan komma att göras i samband med anställning.

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts03@academicwork.se under kontorstid. Kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och har några års arbetslivserfarenhet, är nyutexaminerad eller fortfarande studerar på högskola/universitet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

 • Stockholm
 • Deltid
 • Kundtjänst
 • 14981686