|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Kundtjänstmedarbetare till sto...

Centric Logotype 
Centric topline
  
left menu top
Ansök här
 
alla lediga jobb
 
las mer om centric
 
http://www.centric.eu
divider
STOCKHOLM
Landsvägen 57
172 65 Sundbyberg
Telefon: 010-2190500
GÖTEBORG
Lindholmspiren 9
417 56 Göteborg
Telefon: 010-2190500
MALMÖ
Nordenskiöldsgatan 8
211 19 Malmö
Telefon: 010-2190500
LINKÖPING
Storgatan 46
582 23 Linköping
Telefon: 010-2190500
left menu bottom

Kundtjänstmedarbetare till stort telecomföretag

Location: Kista, STHM 16430

För en av Centrics större kunder söker vi nu flera medarbetare som vill få möjligheten med en utvecklande karriär i kundtjänst. Kunden är en ledande telekomoperatör med tjänster inom bland annat telefoni och internet.

Till teamet Business Customer Support i Kista söker vi fler medarbetare och vi är intresserade av dig som har minst gymnasieutbildning och har arbetat 1-2 år med kundservice och/eller administration.

Du börjar som konsult med anställning på Centric och inleder med tre veckors internutbildning. Mycket goda möjligheter till anställning hos kund på sikt. Det finns även goda chanser för utvecklingsmöjligheter hos kunden.

Arbetsuppgifter
I ditt dagliga arbete hjälper du företagets ramavtalskunder med ärenden som exempelvis frågor kring abonnemang, avtal, simkort och fakturor. Du kommunicerar via mail och telefon och arbetar dagligen i ett stort antal stödsystem. Tempot är relativt högt och teamet arbetar målfokuserat.

Din profil
  • Avslutad gymnasial utbildning
  • 1-3 års arbetslivserfarenhet av serviceyrke med kundkontakt
  • Erfarenhet av support via telefon och mail
  • Van att arbeta i flera olika IT-system samtidigt
  • Flytande svenska och engelska i tal och skrift
  • Van att arbeta i högt tempo och efter högt uppsatta mål


Vi kan erbjuda dig
Vi med många tycker att vi är Sveriges skönaste IT-bemanningsföretag och vi arbetar aktivt med att utveckla såväl vår interna gemenskap som våra externa nätverk. Därför genomför vi regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

Vi är alltid intresserade av att få kontakt med positiva och engagerade killar och tjejer, så registrera din ansökan redan idag! Vi behandlar alla ansökningar löpande och tar gärna emot dig på en intervju om din ansökan passar något av våra uppdrag.Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Sanna Dorielle på tfn: 0733-571793 eller sanna.dorielle@centric.eu.

Vi har tyvärr inte möjlighet att hantera ansökningar som inkommer via vanlig post eller e-post.

Centric är ett IT-företag med över 300 konsulter i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping, Jönköping, Karlstad och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister, förmedling av specialister, rekrytering och outsourcing. Som ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med över 5 000 anställda i Europa är en sak tydlig; vi tror på människor oavsett om vår kund vill hyra in, anställa eller låta oss göra hela jobbet. Vi är självklart ett auktoriserat bemanningsföretag och följer givetvis gällande kollektivavtal tecknat mellan Almega bemanningsföretagen och Unionen.

OBS! Du vet väl att du kostnadsfritt kan ladda ner tusentals e-böcker när du registrerat dig som sökande på vår hemsida. Där finns böcker inom allt från t ex IT, ekonomi, personlig utveckling, karriärstips till hur man skriver ett bra CV.

Gilla oss på facebook så att du inte går miste om nå't. Där listar vi våra lediga tjänster och kommer med tips och trix när det gäller jobbsökande; https://www.facebook.com/CentricSweden.

Sökord IT, tekniker, it-tekniker, it administratör, it-administratör, customer support, admin, first line, 1st line, kundtjänst, konsult, IT-konsult, Consultant, data, Telekom, Kista, Stockholm.

 
 
  
Banner Bottom
  
Ansök här tipsa en van Alla lediga jobb