|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Kundtjänstmedarbetare till Mou...

 
 
 
 
 
 
 

Översikt

Placering
Kungsbacka
Anställningsform
Heltid

Kundtjänstmedarbetare till Mountain Horse i Kungsbacka

 


Mountain Horse är en av Europas ledande tillverkare av specialdesignad ridkonfektion. Vår image och varumärket Mountain Horse marknadsförs genom externa försäljningsorganisationer i ett 20-tal länder omfattande Europa, Nordamerika, Japan och Australien. Nu förstärker vi vår kundtjänstavdelning och söker tillsammans med Oddwork en Kundtjänstmedarbetare som ska följa med på vår spännande resa!

Om tjänsten som Kundtjänstmedarbetare hos Mountain Horse
Som Kundtjänstmedarbetare hos Mountain Horse kommer du att ansvara för att ta emot inkommande samtal från kunder och leverantörer. Du tar emot samtal och hjälper med frågeställningar, alternativt kopplar vidare samtalet till rätt person inom bolaget. Utöver att ge alla inkommande samtal en fantastisk serviceupplevelse kommer du att svara på inkommande frågor och funderingar över både mail och fax. Detta innebär att du även arbetar administrativt med kundernas ärenden och besvarar frågor som rör allt från beställning och betalning till leverans, support och returer. Det är en slimmad organisation där medarbetarna är flexibla och hjälper till på varandras avdelningar när det behövs, vilket även förväntas av dig.

Du blir en viktig del av ett litet och engagerat kundtjänstteam och ges möjligheten att vara med och utveckla såväl ditt eget, som teamets och verksamhetens arbete i en entreprenörsdriven miljö.

Vi söker dig som...
... vet vad utmärkt kundservice innebär och som har drivet och servicemind:et som krävs för att löpande leverera bästa möjliga kundupplevelse. Du är positiv, strukturerad och tycker om att arbeta parallellt med olika arbetsuppgifter. Som person är du lyhörd, vänlig och har förmågan att anpassa dig efter personer och bemötanden. Du har hög social kompetens, är självgående och kommunicerar tydligt och professionellt. Vi ser att du är lösningsorienterad och behåller ett lugn när du stöter på utmaningar.
 
Vi ser att du har minst ett års erfarenhet av kundtjänstarbete som gett dig goda erfarenheter hur man levererar en fantastisk service. Det är även meriterande om du tidigare har arbetat i affärssystemet GARP. Vi ser positivt på om du är intresserad av IT och kan hitta nya vägar som kan leda till nya smarta lösningar i arbetet. Med tanke på bolagets internationella närvaro är det viktigt att du är bekväm med det engelska språket i både tal och skrift. Kan du tala och skriva på tyska är detta meriterande.

Denna process är en rekrytering där du efter avslutad rekryteringsprocess blir
anställd hos Mountain Horse Intl. AB.

Vad Mountain Horse erbjuder dig
Mountain Horse erbjuder dig ett roligt och stimulerande arbete i naturskön miljö tillsammans med ett team av entusiastiska medarbetare!

START
: Enligt överenskommelse
PLATS: Kungsbacka (Vallda)
OMFATTNING: Heltid
LÖN: Fast lön
KONTAKT: Talent Manager Cecilia Eriksson, cecilia@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2017-01-22

Är detta du? Skicka in din ansökan med CV omgående då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag! Vi ser fram emot att höra av dig. 

Oddwork startades av tre studenter utifrån Handelshögskolan i Göteborg 2011. Vi kopplar samman talanger med företag över hela Sverige inom försäljning, ekonomi och kundtjänst. Vi lever utifrån att personlighet är A & O och att människor är bäst på det man verkligen brinner för. Därför vill vi på Oddwork alltid veta vem du är, vad du vill och framförallt vad du brinner för! Det är så vi kopplar samman rätt talang med rätt företag och skapar nästa karriärsäventyr.
 

Annonsverktyg

  • Skriv ut
  • Dela jobb

Fler jobb