|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Kundtjänstmedarbetare sökes ti...

 
 
 

Kundtjänstmedarbetare sökes till känt varumärke inom digital-TV

Swesale Rekrytering och Bemanning

Om Tjänsten
Vill du arbeta med service i kontorsmiljö? Då tycke jag du ska ta chansen att söka denna roll inom kundtjänst. Arbetsplatsen kännetcknas av högt tempo, mycket kommunikation och härliga kollegor. Kontoret är beläget i Stockholms innerstad och arbetstiderna förlagda både vardagar och helg.

Dina Arbetsuppgifter
Som support för bolaget inom digital-tv är din främsta arbetsuppgift att ta inkommande telefonsamtal från aktuella kunder. Du får exempelvis svara på frågor gällande produkter, tjänster och abonnemang. Vidare är huvudfokus att vara ditt trevligaste jag mot kunden och vara ansiktet utåt för företaget.

Goda utvecklingsmöjligheter inom bolaget finns!

Din Profil
Vi vill att du ska:

-Ha godkänt i grundämnena från gymnasiet

-Ha förmågan att uttrycka dig obehindrat på svenska respektive engelska

-Ha ett genuint intresse av att hjälpa individer i din omgivning

-Motiveras av mål och gilla tävlingsmoment

Erbjudande
Vi erbjuder dig möjligheten att komma in på ett stort internationellt företag, med expertis inom kundtjänst. Det finns mycket goda utvecklingsmöjligheter och du får betald introduktionsutbildning vid start. Vi på Swesale har även kollektivavtal och tillämpar fasta garantilöner.

Ansökan
Tycker du att tjänsten låter som en perfectt match, skicka gärna in din ansökan till oss! har du några frågor är du välkommen att mejla mig på maja.hulten@swesale.se. Hoppas vi hörs!

Om Oss
Swesale är ett nischat specialistvarumärke inom sälj och marknad. Företaget grundades 2005 av Dan Wikström och Robert Klatzkow, båda med mångårig bakgrund från Rekryterings-och Bemanningsbranschen. Swesale arbetar rikstäckande och genomför över 350 uppdrag årligen. Alla våra rekryterings- och konsultchefer har själva gedigen erfarenhet av att arbeta inom sälj och marknadsorganisationer. Tillsammans med vår kvalificerade rekryteringsprocess, våra nätverk och kraftfulla kanaler gör det att vi snabbt och effektivt säkerställer ett urval av marknadens bästa kandidater.

www.swesale.se

SÖKORD: kundservice, kundtjänstmedarbetare, kundtjänst, kundservicemedarbetare, inbound, service, kundsupport, kundbokare, mötesbokare, butik, ordermottagare, innesäljare, säljare, callcenter, telemarketing, TM, telefonförsäljare, telefonsäljare.

www.swesale.se

Ansök här »

Swesale Rekrytering & Bemanning är ett nischat specialistföretag inom Sälj & Marknadstjänster. Vi har sedan starten 2005 etablerat oss som en attraktiv samarbetspartner inom vår nisch. Bolaget består idag av ca 100 anställda där 16 personer arbetar internt med rekrytering och bemanning. Vi arbetar rikstäckande med utgångspunkt från vårt kontor på Kungsholmen i Stockholm. Våra konsulter har flerårig erfarenhet från rekrytering, bemanning, ledarskap, utbildning & organisationsutveckling. Vår inriktning och verksamhet består idag av Rekrytering, Bemanning och konsultation av HR relaterade frågor inom Sälj & Marknadstjänster. Vår affärsidé är att rekrytera och hyra ut affärsdrivna människor till alla positioner på marknads och försäljningsavdelningen. Det gör att våra kunder ökar sina försäljningsresultat och sin kundnöjdhet. Vår vision är att vara Nordens ledande rekrytering—och bemanningsföretag inom sälj och marknadstjänster.