|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Kundtjänstmedarbetare / ordera...

 
 
 

Kundtjänstmedarbetare / orderadministratör till DJO Nordic

Har du minst 3 års erfarenhet av arbete som kundtjänstmedarbetare / orderadministratör, gymnasieutbildning och goda kunskaper i såväl svenska som engelska? Skulle du dessutom beskriva dig som strukturerad, självständig och initiativtagande? Då har vi på Randstad nästa uppdrag för dig! Vi söker nu, för start i mars/april, en positiv kundtjänstmedarbetare till DJO Nordics huvudkontor i centrala Malmö.

Uppdragsgivare: Randstad AB

Ort: Malmö

Omfattning: Heltid. Start i mars/april och med uppdrag fram till årsskiftet (med möjlig övergång av kund).

Arbetsbeskrivning:

DJO är en ledande global leverantör av ortopediska hjälpmedel av hög kvalitet samt ett brett sortiment av produkter inom rehabilitering, smärthantering och fysioterapi. Vi utvecklar, producerar och levererar även ett stort antal produkter inom rekonstruktionsimplantat. Vi är den största leverantören inom icke-kirurgisk ortopedisk rehabiliteringsutrustning i USA och bland de största globalt, mätt efter omsättning. Många av våra produkter är ledande på marknaden.

I ett sammansvetsat team om 2-3 kolleger sitter du som kundtjänstmedarbetare på vårt huvudkontor i centrala Malmö. Dina arbetsuppgifter;

• ta emot beställningar, registrera orders och ge olika form av support till våra kunder i Norden via telefon, mail och fax.

• ta hand om all fakturering, arkivering, kreditering och prishantering i affärssystem.

• ge intern support till våra säljare.

Kvalifikationer:

För att vara aktuell för tjänsten behöver du;

• minst 3 års erfarenhet av administrativt kundtjänstarbete där du fått en förståelse för hur flödet i kundtjänst fungerar.

• goda kunskaper i såväl svenska som engelska och en förståelse för danska och norska (som flertalet av kunderna talar)

• Gymnasieutbildning och IT-vana.

För att du ska passa för den här tjänsten ser vi gärna att du är strukturerad i ditt arbete och klarar av att arbeta med parallella processer. Utöver det kompletterar du din mer noggranna sida med ett servicetänk där kunden alltid sätts i främsta rummet. Visst är du också självständig och tar initiativ? Besitter du ovannämnda egenskaper och dessutom är positiv och glad som person kommer du bli en uppskattad kollega hos oss.

Plus (men inte krav) är om du har utbildning mot Service Management och/eller färdigheter i affärssystemet Oracle.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad:

Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Sista ansökningsdag: 2017-04-20. Urval och intervjuer kommer att ske löpande, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Kim Flemström | kim.flemstrom@randstad.se | eller Josefin Andersson | josefin.andersson@randstad.se |

Om Randstad
Med över 600 000 anställda i fler än 39 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning. Vi är experter på att hjälpa arbetssökande att hitta rätt jobb. Genom oss kan du jobba som uthyrd konsult eller bli direktrekryterad till en tjänst hos någon av våra kunder. Vi har tusentals lediga jobb från Kiruna i norr till Malmö i söder, förhoppningsvis något som passar just dig.