|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Kundtjänstmedarbetare för omty...

 
 
 

Kundtjänstmedarbetare för omtyckt storbolag

Har du arbetat med service, trivs med kundkontakt och har lätt för nya datorprogram? Skulle du dessutom beskriva dig som teknik- / miljöintresserad och hjälpsam? Då har vi nästa uppdrag för dig! Randstad söker nu, för omgående behov, en kundtjänstmedarbetare till ett omtyckt storbolag i Linköping.

Uppdragsgivare: Randstad

Ort: Linköping

Omfattning: Heltid 8-17, för omgående behov och tillsvidare.

Arbetsbeskrivning
På en kundtjänst med närmare 20 kollegor får du plats i ett rum med 2-3 andra. Alla besvarar inte samma frågor utan kunderna kommer in på 7 olika områden, bland annat el- och bredbandsfrågor. Introduktionen börjar med en 4-veckors utbildning och efter jobbet så får du tillgång till såväl lånecykel som nära till tåget (10 minuter). I dina arbetsuppgifter ingår att;

  • ge support och råd på inkommande och utgående samtal, mejl och chatt liksom besök.
  • merförsäljning, se behov och föreslå produkter eller tjänster som passar.
Kvalifikationer
Här behöver du;

  • erfarenhet av service där merförsäljning varit en del av tjänsten.
  • datorvana, goda kunskaper i svenska i både tal och skrift liksom grundläggande kunskaper i engelska.
Om du är rätt för oss så har du ett tekniskt intresse, lätt för att nå fram till olika människor och känsla för merförsäljning. Vi tänker helt enkelt att du upptäcker behov och föreslår förändringar som gör det bättre för kunden. Du behöver inte vara IT-geni men axlar smidigt nya datorprogram, visst är du också hjälpsam och serviceinriktad? Då är du som klippt och skuren för att bli vår näste kollega. Välkommen med din ansökan.

Vi ser det som plus (men inte krav) om du har kunskaper i arabiska och/eller assyriska.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad
Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Sista ansökningsdag: 2017-02-10, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Martin Sjögren | martin.sjogren@randstad.se |

Om Randstad
Med över 600 000 anställda i fler än 39 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning. Vi är experter på att hjälpa arbetssökande att hitta rätt jobb. Genom oss kan du jobba som uthyrd konsult eller bli direktrekryterad till en tjänst hos någon av våra kunder. Vi har tusentals lediga jobb från Kiruna i norr till Malmö i söder, förhoppningsvis något som passar just dig.