|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Kundtjänst / kundservice / ban...

 
 
 
banner

Kundtjänst / kundservice / bank / finans / Santander Consumer Bank

Har du erfarenhet av service och lockas av att arbeta inom bank och finans? Vi söker engagerade kundtjänstmedarbetare till Santander Consumer Bank.

Om företaget

Med över 450 000 kunder i Sverige är Santander en av de största bankerna. Banken erbjuder lån, kreditkort och försäkringar till privatkonsumenter. Santander tillhör Banco Santander, en av världens största banker med över 117 miljoner kunder i över 45 länder. Under 2014 köpte de upp GE Money Bank i Norden vilket medförts att de nu är en av de största aktörerna på den nordiska marknaden. Du arbetar i Stockholm på avdelningen för inkommande samtal på bankens huvudkontor i Solna strand.

Arbetsuppgifter

Som handläggare ansvarar du för bankens inkommande samtal från befintliga kunder. Vanligt förekommande frågor berör företagets produkter; lån, kreditkort och försäkringar. Du ingår i ett team med en dedikerad teamledare som ger dig dagligt stöd i arbetet. Det blir naturligt i arbetet att du arbetar med individuella och teambaserade mål samt merförsäljning. Du erbjuds kompetensutvecklande aktiviteter och dedikerade kollegor. Detta är en heltidsbemanning, vilket innebär att du är anställd som konsult hos Bravura.

Arbetet är förlagt heltid, vardagar mellan 08.30 - 17.15. Anställningen inleds med 8 dagars utbildning med startdatum 27 mars.

Formella krav

• Erfarenhet av kundkontakt, merförsäljning och servicerelaterande yrken
• Du uttrycker dig väl i tal på svenska och engelska

Vi söker dig som trivs med att arbeta kundnära och är mån om att bygga goda relationer med dina kunder. Du är en positiv lagspelare som trivs i en roll med många kontaktytor där det krävs att du kan anpassa din kommunikation utifrån mottagaren. Periodvis är det högt tryck i kundtjänsten, varför det är en fördel att du kan hantera pressade situationer och prioritera i ditt arbete. För att trivas i rollen är det viktigt att du har förmåga att anpassa dig efter rådande situation och hjälper till där det behövs. För dig som är beredd att investera tid och engagemang samt är öppen för feedback finns stora möjligheter att utvecklas i rollen.

Övrig information

Start: 27 mars
Plats: Solna strand, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: kundtjänst, kundtjänstmedarbetare, kundservice, kundservicemedarbetare, bank, finans, service, sälj, försäljning, telefon, lån, försäkring, handläggare, lånehandläggare, heltid, Solna, Stockholm

Ansök härTillbaka